Facebook LANSEAZA o Functie NEASTEPTATA pentru TOATA Lumea

Facebook lanseaza o functie complet neasteptata pentru toata lumea, iata ce schimbare majora pentru aplicatie este oferita in lumea intreaga acum.

Facebook functie neasteptata

Facebook ia toata lumea prin surprindere cu lansarea unei functii complet neasteptate pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata de ce se pot bucura toti utilizatorii chiar in acest moment in aplicatie. Compania americana vrea sa-si ajute utilizatorii sa fie mai atenti la medicina preventuva, astfel ca aplicatia poate oferi reminder-uri personalizate pentru efectuarea unei varietati de teste medicale, sau chiar vaccinuri, pentru toata lumea.

Facebook a implementat noua functie cu denumirea Preventive Health, aceasta cerandu-le utilizatorilor sa ofere informatii despre varsta si sexul lor, iar de acolo incep sa vina recomandarile pentru screening-uri. Cei de la Facebook fac recomandarile in baza celor doua elemente, astfel ca persoanele tinere vor primi anumite recomandari, iar cele in varsta alte tipuri de recomandari, asa cum e normal in asemenea situatii.

Facebook LANSEAZA o Functie NEASTEPTATA pentru TOATA Lumea

Facebook functie neasteptata sanatate

Facebook preia recomandarile de la diverse institutii americane care se ocupa cu cercetare medicala, si nu numai, astfel ca nu vorbim despre ceva ce este facut doar in baza a ceea ce cred inginerii companiei. Ideea din spatele acestei noi functii a Facebook este una foarte buna, deoarece miliarde de oameni folosesc platforma sa de socializare, si pot vedea recomandari pentru a avea grija de sanatatea lor.

Facebook implementeaza ceva ce unii dintre doctorii americani deja ofera pentru pacienti, adica reminder-uri anuale cu privire la analizele si screening-urile pe care pacientii ar trebui sa le faca. Spre deosebire de Apple, care participa activ la cercetare medicala, in cazul Facebook vorbim doar despre afisarea de recomandari pentru oameni, insa chiar si abordarea lor este una care merita laudata pentru a ne face viata mai buna.

Facebook incepe procesul de lansare al acestei noi functionalitati cu SUA, insa desigur ca totul va ajunge inclusiv in alte tari de pe glob, dar e nevoie de putina rabdare inainte ca asta sa se intample.