Huawei MATE 40 Pro: Schimbarea URIASA FORTATA de iPhone 12

Huawei MATE 40 Pro va avea parte de o schimbare fortata de lansarea iPhone 12, iata cum reuseste Apple sa forteze mana celor de la Huawei in 2020.

0

Huawei MATE 40 Pro schimbare iphone 12

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa aiba parte de o schimbare foarte importanta fortata de catre iPhone 12, iar asta deoarece Apple vrea sa isi depaseasca total competitorii, dar ei lupta destul de serios. Mai exact, am aflat ieri ca iPhone 12 urmeaza sa aiba un ecran cu rata de refresh de 120 Hz, ceea ce reprezinta un upgrade major pentru telefoanele companiei americane, iar Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa aiba ceva similar integrat de chinezi.

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa aiba parte de un upgrade de la un ecran de 90 Hz, folosit acum in Huawei MATE 30 Pro, deci nu e o diferenta la fel de mare precum cea pe care iPhone 12 ar urma sa o aduca fata de actualele modele. Chiar si asa, Huawei MATE 40 Pro are nevoie de aceasta imbunatatire foarte mare pentru a ramane atractiv pentru cei care pun pret pe specificatii.

Huawei MATE 40 Pro: Schimbarea URIASA FORTATA de iPhone 12

Huawei MATE 40 Pro nu urmeaz sa vina totusi si fara alte noutati, iar asta pentru ca viitorul model de smartphone are deja in plin proces de dezvoltare unele schimbari substantiale pregatite de catre chinezi. Huawei MATE 40 Pro va avea un ecran care aduce nu doar o crestere pentru rata de refresh, ci si imbunatatiri majore pentru calitatea imaginilor care sunt redate pentru utilizatori, dar imbunatatirea pentru rata de refresh e mult mai importanta.

Huawei MATE 40 Pro va avea deasemenea un nou chip Kirin 1000, care desigur ca va avea suport 5G, care va aduce suport pentru memorii RAM DDR5, dar si putere de procesare mai mare pentru camera. Huawei MATE 40 Pro va avea o baterie mai mare, plus cine stie ce alte imbunatatiri neasteptate despre care inca nu am aflat nimic, dar desigur ca vom afal despre toate in urmatoarele luni, inainte de a fi lansate in mod oficial pentru toti.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat in primavara anului viitor, insa primele leak-uri ar trebui sa apara cu foarte mult timp inainte de acest punct.