iOS 13.2: Cea mai MARE SCHIMBARE Adusa in Telefoanele iPhone

iOS 13.2 are implementata una dintre cele mai mari schimbari facute vreodata de catre compania Apple pentru telefoanele iPhone, iata ce a fost implementat.

iOS 13.2 MARE SCHIMBARE Telefoanele iPhone

iOS 13.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar impreuna cu el vine si o schimbare foarte importanta pe care compania Apple a creat-o pentru telefoanele iPhone, mai exact cele din seria iPhone 11. Deep Fusion este aceasta functie noua implementata in iOS 13.2 de catre cei de la Apple pentru iPhone 11, ea fiind gandita pentru a imbunatati extrem de mult capacitatea telefoanelor de a inregistra poze de catre utilizatori.

iOS 13.2 are si o explicatie publicata de catre cei de la Apple pentru noua Functie Deep Fusion, ea rezumand in cateva zeci de cuvinte cel mai mare “salt” pentru calitatea pozelor facute folosind telefoanele iPhone. Pentru a face pozele mult mai bune in iOS 13.2, cei de la Apple au implementat Deep Fusion care functioneaza in baza Neural Engine, un chip special din A13 Bionic, el permitand modificarea in timp real, si foarte rapid a fotografiilor.

iOS 13.2: Cea mai MARE SCHIMBARE Adusa in Telefoanele iPhone

iOS 13.2 foloseste Deep Fusion decat pentru pozele standard care sunt facute cu telefoanele din seria iPhone 11, nu si pentru cele inregistrate cu functia Portret, ceea ce nu e tocmai chiar atat de grozav. Cei de la Apple fac o multime de modificari pentru pozele inregistrate cu iPhone 11 dupa instalarea iOS 13.2, nu mai putin de 9 imagini fiind inregistrate de fiecare data, si combinate intr-una singur care are adunate cele mai bune elemente de calitate din toate.

“iOS 13.2 oferă în premieră Deep Fusion, un sistem avansat de procesare a imaginilor care utilizează Neural Engine din A13 Bionic pentru a înregistra imagini cu îmbunătățiri spectaculoase ale texturii, detaliilor și reducerii zgomotului în condiții de iluminare mai scăzută, pe iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.”

iOS 13.2 nu ofera aceasta functionalitate pe modelele mai vechi de telefoane deoarece, oficial, Apple spune ca nu au putere de procesare la fel de mare, dar in realitate, americanii vor sa oblige oamenii sa cumpere modelele noi. Seria iPhone 11 are putere de procesare mult mai mare decat modelele mai vechi, asta e clar, dar iOS 13.2 poate oferi aceleasi functii si pe ele, insa Apple n-ar mai avea cum sa impinga lumea spre modelele noi.

iOS 13.2 poate fi instalat in momentul de fata pe toate iDevice-urile compatibile cu iOS 13, iar separat de Deep Fusion aduce si multe alte schimbari foarte bune.