Clientii Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom AFECTATI de o SCHIMBARE MAJORA

Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom au milioanele de clienti din intreaga Romanie vizati de o schimbare extrem de importanta pe care o vor resimti din plin.

Digi Mobil, Orange, Vodafone Telekom clienti schimbare

Digi Mobil, Orange, Vodafone Telekom au clientii vizati de o schimbare extrem de importanta ce a avut loc astazi in Romania, si vorbim despre ceva ce isi va vedea efectele in saptamanile si lunile urmatoare. Mai exact, toti cei care sunt clienti ai Digi Mobil, sau a altor operatori, trebuie sa se bucure ca noul guvern condus de Ludovic Orban a fost votat de catre Parlament, si a depus deja juramantul de investire, fiind acum in deplinatatea puterilor.

Digi Mobil, si restul mediului telecom, asteapta de la acest nou guvern o modificare a OUG 114/2018, care in curand va implini 1 an de zile, ea aducand schimbari foarte proaste pentru toate companiile. Toate vor sa scape de taxa pe cifra de afaceri, care in momentul de fata le da foarte mari batai de cap, Digi Mobil, la fel ca retul crescand preturile pentru serviciile pe care le ofera in tara pentru cei peste 10 milioane de clienti.

Clientii Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom AFECTATI de o SCHIMBARE MAJORA

Digi Mobil, Orange, Vodafone Telekom asteapta deasemenea de la noul Guvern si o decizie privind efectuarea licitatiei pentru frecventele viitoarelor retele 5G, ceva ce a fost amanat pentru anul 2020. Din pacate, actuala situatie din Romania a impus ca licitatia sa fie amanata pentru anul viitor, iar desi Digi Mobil si Vodafone au retele 5G active acum, ele nu sunt facute pe noile frecvente 5G, deci vor trebui reconfigurate pentru a fi mai performante.

Digi Mobil si Orange asteapta deasemenea ca statul roman sa aprobe vanzarea Telekom catre cele doua companii, noul Guvern trebuind sa ia decizia finala in cazul acestei tranzactii foarte importante. Cei de la Orange asteapta decizia de cateva luni, iar in cazul Digi Mobil nu se stie deocamdata daca s-a ajuns la o decizie in ceea ce priveste negocierile care au loc cu Telekom, ele fiind foarte complicate, dupa cum prea bine stiti.

Digi Mobil, Orange, Vodafone Telekom au totusi foarte multi clienti care depind de deciziile noului Guvern, iar in urmatoarele saptamani ar trebui sa aflam totul despre ceea ce intentioneaza ministrii si primul-ministru sa faca.