Xiaomi da Startul Noului Trend pentru Lumea Telefoanelor Mobile

Xiaomi da startul unui nou trend pentru lumea telefoanelor mobile, iata ce vom vedea in majoritatea telefoanelor lansate in cursul anului 2020.

Xiaomi trend telefoane camera

Xiaomi da startul unui nou trend pentru lumea telefoanelor mobile astazi cu lansarea Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition, un telefon cu specificatii de top, si un pret de vanzare de doar 400 de dolari in China. Totusi marele trend care va genera multe “valuri” in piata telefoanelor mobile in urmatorul an este altul, mai exact implementarea de 5 senzori de imagine in telefoane, ceva ce Nokia a facut in 2018, dar ceva ce abia acum vedem de la chinezi.

Xiaomi avea deja telefoane care au camere cu 4 senzori de imagine, insa pentru noul model prezentat astazi a aparut inca unul menit sa distinga putin telefonul pe o piata extrem de “aglomerata”. Al cincilea senzor de imagine pe care Xiaomi l-a implementat in telefonul sau este unul telephoto, desi modelele lansate inaintea sa pe piata aveau unul integrat, se pare ca inca unul nu strica, iar asa se ajunge la 5 senzori de imagine.

Xiaomi da Startul Noului Trend pentru Lumea Telefoanelor Mobile

Xiaomi a avut parte de o scadere destul de mare a vanzarilor de telefoane in T3 2019, si probabil s-a cautat imbunatatirea seriei de telefoane cu modele care sa nu mai fie acum disponibile pentru clienti. Un telefon cu cinci senzori de imagine este ceva cu adevarat interesant, iar primul review facut pentru camera arata ca el a intrecut Samsung, iPhone, si a egala compania Huawei in ceea ce priveste calitatea pozelor si clipurilor video.

Xiaomi porneste un nou trend pentru lumea telefoanelor mobile, dar mai mult decat atat, reuseste sa o faca prin punerea in vanzare a unui telefon care are si un pret injumatatit in comparatie cu cel al modelelor premium de la concurenta. Aceasta este a doua cea mai mare realizare a chinezilor, si desi telefonul sau nu are chiar toate functiile noi existente la concurenta, diferenta de pret dintre modele nu justifica nici pe departe ceea ce aduc ele.

Xiaomi da doar startul acestui trend, pentru ca Oppo, Vivo, Huawei, si alte companii vor avea telefoane cu cinci senzori de imagine din 2020, iar asta deoarece concurenta pe piata din China e uriasa.