Huawei MATE 40 Pro va SPULBERA iPhone 12, GALAXY S11 cu Aceasta Schimbare

Huawei MATE 40 Pro va spulbera iPhone 12 si Samsung GALAXY S11 cu aceasta modificare foarte importanta pe care o va face pentru clientii din intreaga lume.

Huawei MATE 40 Pro SPULBERA iPhone 12 GALAXY S11

Huawei MATE 40 Pro va avea o noua schimbare extrem de importanta care va spulbera iPhone 12 si Samsung GALAXY S11, ea fiind fortata de concurenta tot mai mare pe care i-o fac nu Apple si Samsung. In realitate, concurenta vine din China, iar schimbarea de care vorbim este implementarea unei camere cu 5 senzori de imagine in Huawei MATE 40 Pro, ceva ce vedem deja la Xiaomi, si cu siguranta vom vedea la Huawei in 2020.

Huawei MATE 40 Pro nu va fi primul telefon al chinezilor, din punctul meu de vedere, care va avea o camera cu 5 senzori de imagine integrata, iar asta pentru ca vom vedea cel mai probabil un alt model mai ieftin cu asa ceva. Avand in vedere ca Huawei MATE 40 Pro este deocamdata la mare distanta de lansare, iar cei de la Huawei au nevoie de telefoane cu care sa contreze concurenta, este de asteptat ca trend-ul camerelor penta sa “explodeze” in 2020.

Huawei MATE 40 Pro va SPULBERA iPhone 12, GALAXY S11 cu Aceasta Schimbare

Huawei MATE 40 Pro va avea o camera penta anul viitor, in timp ce iPhone 12 va face trecerea la camera cvadrupla, iar Samsung GALAYX S11 va avea acelasi lucru pentru intreaga serie. Practic Huawei MATE 40 Pro ar urma sa fie din nou cu un pas inaintea concurentei in materie de camere pentru telefoane mobile, si sunt destul de sigur ca Huawei va implementa aceasta modificare uriasa pentru clientii din intreaga lume de anul viitor.

Huawei MATE 40 Pro va avea nevoie pentru aceasta camera penta si de un sistem cu inteligenta artificiala care sa fie la fel de bun precum Deep Fusion, acesta fiind implementat de catre Apple in seria iPhone 11. Samsung GALAXY S11 va avea copiat acest sistem de la iPhone 11 Pro, iar pentru Huawei MATE 40 Pro vom vedea cu siguranta ceva similar pentru a folosi la potential maxim toti senzorii de imagine ai camerelor integrate in el.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa intre in plin proces de dezvoltare in perioada urmatoare, insa ramane de vazut cand va fi acesta accelerat pentru a putea fi adus cat mai rapid pe pietele din toata lumea.