RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, DECIZIA ce AFECTEAZA TOTI Romanii

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, au luat o decizie extrem de importanta care afecteaza toti clientii din Romania, iata de ce ne putem bucura cu totii.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom decizie romani

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom au luat si vor lua o decizie care va afecta toti clientii din Romania, iar asta in conditiile in care toate companiile au facut investitii foarte mari in ultima perioada. Mai exact, RCS & RDS, Orange, Vodafone, au lansat deja retele 5G in Romania pentru clientii interesati sa profite de serviciile lor, iar cei de la Telekom fie vor lansa una in 2020, fie vor pasa responsabilitatea catre cei care vor cumpara divizia mobila.

RCS & RDS are cea mai ieftina oferta de internet 5G, cu abonament de 5 euro si internet nelimitat, insa Orange si Vodafone au deasemenea oferte cu internet nelimitat, desi abonamentele sunt de minim 3 ori mai scumpe. Vodafone are a doua cea mai buna oferta pentru abonamente 5G in Romania, in timp ce Orange are cele mai scumpe abonamente 5G din tara.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, DECIZIA ce AFECTEAZA TOTI Romanii

RCS & RDS nu a lansat prima retea 5G din Romania, dar aparent are cea mai mare acoperire in tara, si are preturi mult mai mici decat Orange, sau Vodafone, ceea ce o pune intr-un imens avantaj in fata tuturor. Situatia in sine e foarte curioasa pentru ca dupa ani si ani in care RCS & RDS a fost in urma concurentei, acum pare sa fie cu un pas inainte, si partea buna este ca forteaza si oferirea de internet nelimitat pentru 5G in tara.

RCS & RDS avea sa ofere in mod sigur internet 5G nelimitat pentru abonamentele sale, insa de la Vodafone si Orange nu toata lumea se astepta sa vada asa ceva, mai ales ca operatorii au preturi mai mari pentru servicii. Orange si Vodafone au, in mod teoretic, viteze 5G mai bune decat cei de la RCS & RDS, primii anuntand si cea mai rapida retea 5G din Romania, dar abia in urma unor teste se va putea stabili care are reteaua cea mai rapida.

RCS & RDS, Orange, Vodafone, au pornit revolutia 5G in Romania inainte ca frecventele de la guvern sa fie oferite spre licitatie, deci in mod teoretic performantele retelelor 5G ar trebui sa mai creasca din 2020.