iPhone 11 Pro Max este DEPASIT COMPLET de Huawei Mate 30 PRO

iPhone 11 Pro Max este depasit complet de catre Huawei Mate 30 Pro intr-un test care priveste camerele celor doua modele de telefoane mobile.

iPhone 11 Pro Max este, din pacate, depasit complet de Huawei Mate 30 Pro in testul facut de catre profesionisti pentru a compara camerele celor doua modele de telefoane, ceea ce este o foarte mare surpriza. Cei de la DxOMark au testat camera iPhone 11 Pro Max pentru a vedea cat de performanta este in comparatie cu cea din Huawei Mate 30 Pro, iar din pacate toti fanii au parte de o veste foarte proasta.

iPhone 11 Pro Max obtine 117 puncte in testul DxOMark, cu 4 mai putine decat Huawei Mate 30 Pro, iar asta in ciuda faptului ca a fost testat cu iOS 13.2, deci Apple le-a cerut sa astepte si lansarea Deep Fusion. In ciuda faptului ca acest sistem avansat de imbunatatire a calitatii pozelor facute cu iPhone 11 Pro Max a fost implementat, iata ca din pacate rezultatul n-a fost unul care sa fie pe placul celor de la Apple, sau al unora dintre fani.

iPhone 11 Pro Max este DEPASIT COMPLET de Huawei Mate 30 PRO

iPhone 11 Pro Max a fost intrecut chiar si de catre Xiaomi Mic CC9 Pro Premium, care a fost lansat chiar zilele trecute si are pret injumatatit, insa vine cu 5 camere in loc de trei, ceea ce i-a si adus avantajul. iPhone 11 Pro Max a pierdut foarte mult din cauza faptului ca nu are un zoom optic la fel de bun precum cel al Huawei Mate 30 Pro, acolo facandu-se intr-o foarte mare masura diferenta, dar lucrurile nu s-au rezumat la atat.

iPhone 11 Pro Max nu a facut nici poze cu efect bokeh care sa fie la fel de bune precum cele inregistrate de catre Huawei Mate 30 Pro, iar asta e din nou o surpriza pentru ca Apple se mandreste cu acest sistem. Huawei Mate 30 Pro este un telefon cu o camera cvadrupla foarte performanta, iar nici macar Deep Fusion nu a reusit sa o intreaca, astfel ca iPhone 11 Pro Max ramane telefonul cu a treia cea mai buna camera.

iPhone 11 Pro Max a reusit totusi sa egaleze Samsung GALAXY Note 10 Plus 5G, ceea ce este o realizare destul de importanta, dar in final ramane in urma concurentei chinezesti.