Schimbarea din Windows 10 pe care o ASTEPTAI de Ceva Vreme

Windows 10 are parte de o schimbare foarte importanta pentru calculatoare pe care utilizatorii o asteptau de ceva vreme, iata ce va oferi Microsoft.

Windows 10 scurtaturi cautari sistem

Windows 10 are parte de o schimbare foarte interesanta si destul de utila din partea companiei Microsoft, americanii dorind sa le ofere clientilor o experienta mult mai buna de folosire a calculatoarelor proprii. Mai exact, cei de la Microsoft vor implementa in interfata pentru functia de cautare a Windows 10 scurtaturi pentru a efectua rapid o gama foarte variata de cautari pe care multi utilizatori le fac in mod obisnuit folosind aceasta functionalitate.

Windows 10 are in imaginea de mai jos prezentate schimbarile de care urmeaza sa aiba parte in momentul in care va fi pusa in distributie actualizarea din primavara anului viitor, si puteti vedea la ce sa va asteptati. Cei de la Microsoft s-au gandit sa implementeze in interfata de cautare din Windows 10 o serie de scuratuturi predefinite pentru informatii despre vreme, stiri, dar si filmele cele mai noi care au aparut in cinematografe in ultima perioada.

Schimbarea din Windows 10 pe care o ASTEPTAI de Ceva Vreme

Windows 10 scurtaturi cautari PC

Windows 10 are practic imbunatatit sistmeul de cautare disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga, si totul pentru ca experienta de folosire sa fie una mult mai buna decat cea care este oferita in momentul de fata. Sistmeul de cautare din Windows 10 este foarte important pentru functionalitatea generala a sistemului de operare pentru calculatoare, deci orice fel de imbunatatiti de acest gen sunt cat se poate de binevenite oricand.

Windows 10 are deasemenea si alte schimbari importante in plin proces de dezvoltare pentru actualizarea care va fi lansata in primavara anului viitor, prima versiune beta fiind deja pusa in distributie pentru cei care le testeaza. Este cunoscut faptul ca Windows 10 nu va avea in noiembrie parte de o actualizare atat de importanta precum spera toti utilizatorii, iar asta pentru ca modificarile majore sunt pastrate pentru primavara anului 2020.

Windows 10 va mai avea dezvaluite si alte noutati importante pana in momentul in care aceasta actualizare serioasa va fi pusa in distributie, deci trebuie doar sa avem rabdare pentru ca toate informatiile sa apara.