iOS 13.3: Veste BUNA, CE se Intampla pe iPhone (VIDEO)

iOS 13.3 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch de catre compania Apple in cursul zilelor trecute, iar azi avem o veste grozava pentru el. Mai exact, cei de la Apple au reusit sa faca in asa fel incat iOS 13.3, cel putin in versiunea beta 1, sa aiba performante chiar mai bune decat iOS 13.2.

iOS 13.3 reuseste sa porneasca mai rapid decat iOS 13.2 in testul de mai sus, iar diferenta este destul de maricica, acesta fiind un prim semn al imbunatatirilor. mai mult decat atat, iOS 13.3 reuseste sa si deschida unele aplicatii ceva mai repede decat iOS 13.2, dar diferentele in aceasta situatie nu sunt colosale.

iOS 13.3 pare sa aiba imbunatatiri minore in comparatie cu iOS 13.2 cand vine vorba despre performante, dar acesta este doar un inceput, pentru ca vorbim despre versiunea beta 1.

iOS 13.3 este testat pe iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 si iPhone XR in clipul video de mai sus, insa desigur ca doar pe primul dintre ele se vad diferente mari. Ar fi grozav daca Apple ar putea sa ne ofere performantele pe care le dorim pentru iOS 13.3 in momentul in care va fi lansat, insa nimeni nu poate garanta asta acum.