Huawei: DECIZIA RADICALA pentru Telefoane, Clientii SUPARATI

Huawei a luat o decizie radicala pentru telefoane, iar multi clienti au ramas suparati din cauza acestei schimbari, insa compania chinezeasca nu are de ales.

huawei decizie radicala telefoane

Huawei are de foarte multa vreme probleme foarte mari cu sanctiunile din SUA, iar acest lucru nu este un secret pentru nimeni, dar din pacate foarte multa lume este afectata in momentul de fata de ceea ce se intampla. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, cei de la Huawei au decis sa nu lanseze Huawei Mate 30 Pro in intreaga lume, ci doar in cateva tari, pentru ca nu are aplicatii si servicii de la Google, deci interesul este mult redus.

Huawei a luat mai apoi decizia ca inclusiv in aceste tari sa organizeze lansari cu foarte mari restrictii pentru telefoanele sale, in unele cerand dovezi ale detinerii unui model anterior, in altele punand putine modele in distributie. In Singapore, de exemplu, doar 200 de oameni din multe mii peste mii au fost alesi sa cumpere Huawei Mate 30 Pro zilele trecute, iar acum vor fi alesi inca 500, dar asta e cu extrem de mult sub cererea inregistrata pentru telefon.

Huawei: DECIZIA RADICALA pentru Telefoane, Clientii SUPARATI

Huawei are zvonita inclusiv o lansare in Europa pentru telefoane, chiar in ziua de BLACK FRIDAY 2019 in Romania, dar e foarte posibil ca lucrurile sa se desfasoare exact la fel si pe acest continent. Mai exact, cei de la Huawei vor decide, cel mai probabil, sa puna in vanzare Huawei Mate 30 Pro tot cu preinregistrare, si tot cu selectarea aleatorie a unui numar de oameni dintre cei inscrisi, dar cu un stoc mult mai mic decat cererea.

Huawei nu a explicat aceasta decizie de a nu acoperi cererea pentru telefoanele sale, asa cum facea in alti ani, dar e posibil sa nu fi produs dispozitivele in cantitati mari stiind ca nu se vor vinde. Asta inseamna ca daca Huawei va lansa Huawei Mate 30 Pro in Europa, pentru foarte multi va fi o mare dezamagire ca nu vor putea sa cumpere telefoanele pe care si le doresc, dar ramane de vazut ce se va intampla.

Huawei nu a spus absolut nimic despre lansarea Huawei Mate 30 Pro in Romania, insa e destul de clar ca va face asta, si e destul de clar ca totul se va intampla foarte curand.