Facebook Messenger: Functia SECRETA de care Facebook NU vrea sa Stii

Facebook Messenger are o functie secreta pregatita de catre Facebook, iata ce a ascuns compania pana acum, si ce nu vrea sa stii in legatura cu platforma sa de mesagerie.

Facebook Messenger Functia SECRETA

Facebook Messenger are in secret dezvoltata o noua functie importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, cei de la Facebook pregatind totul fara a dezvalui nici macar vreuna dintre modificarile importante pe care le are. Dupa analizarea codului sursa al website-ului pentru Facebook Messenger, s-a descoperit faptul ca o functie speciala pentru apeluri video in grup este in curs de dezvoltare, ea putand fi folosita si de catre ce care nu au conturi Facebook.

Facebook Messenger are gandita aceasta functie pentru a le permite celor care sunt activi in platforma sa poata invita diversi prieteni pentru a face conferinte video chiar si daca acestia nu au un cont in platforma. Schimbarea de atitudine care exista pentru cei de la Facebook Messenger este surprinzatoare, iar asta deoarece pana acum compania obliga pe toata lumea sa isi faca un cont in platforma sa pentru a beneficia de orice fel de serviciu.

Facebook Messenger: Functia SECRETA de care Facebook NU vrea sa Stii

Facebook Messenger functie secreta apeluri video grup

Facebook Messenger va avea o interfata speciala pentru crearea acestor conferinte video, iar cei care le creeaza vor avea posibilitatea de a partaja un link care le va permite altor oameni sa participe la acea conferinta. Ideea in sine este foarte interesanta, dar deisgur ca vor exista si limite pentru numarul de persoane care vor putea participa la conferinte, insa chiar si asa, Facebook Messenger se schimba serios, si aduce functii mult mai interesante pentru oameni.

Facebook Messenger conferinte video

Facebook Messenger le va permite oamenilor sa introduca un nume de utilizator cu care vor fi vizibili in acea conferinta, iar asta doar daca nu au un cont Facebook activ, deci asa se va putea interactiona cu ei. Masura implementata acum pentru Facebook Messenger este cel mai probabil luata pentru a mai atrage oameni in platforma, speranta fiind ca utilizarea sistemului sa familiarizeze oamenii cu Facebook pentru a-si face un cont.

Facebook Messenger are deocamdata aceasta functie doar in plin proces de testare, dar ramane de vazut cand anume va fi ea lansata pentru toata lumea, sau daca va fi vreodata pusa in distributie.