Windows 10: Noua Schimbare BUNA Facuta de catre Microsoft

Windows 10 are o noua schimbare buna facuta de catre Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce se schimba in calculatoare din luna noiembrie.

Windows 10 downloads disk cleanup

Windows 10 are in mod constant parte de schimbari facute de catre cei de la Microsoft pentru clienti, iar astaz vorbim despre alta buna pe care compania o va impune pentru clientii din intreaga lume in curand. Mai exact, in baza ascultarii cerintelor utilizatorilor care folosesc sistemul de operare Windows 10, compania Microsoft a luat decizia de a elimina folderul “Downloads” din lista celor ale caror fisiere sunt curatate de catre sitemul Disk Cleanup la folosire.

Windows 10 are aceasta schimbare impusa de catre cei de la Microsoft dupa ce unii utilizatori au inceput sa se planga din cauza faptului ca Disk Cleanup le-ar putea sterge fisiere importante din calculatoare cand este rulat. Pentru ca aceasta poate fi o problema serioasa, foarte multa lume descarcand fisiere in folderul “Downloads”, cei de la Microsoft au luat decizia ca incepand cu versiunile viitoare ale Windows 10, Disk Cleanup sa nu mai stearga fisiere de acolo.

Windows 10: Noua Schimbare BUNA Facuta de catre Microsoft

Windows 10 a adaugat acest folder in lista celor “curatate” de catre Disk Cleanup acum un an de zile, cu Octomber 2018 Update, insa se pare ca lumea n-a fost prea multumita de aceasta modificare, si a cerut eliminarea sa. Acel folder nu era automat selectat printre cele in care Disk Cleanup curata fisiere din Windows 10, insa selectarea otpiunii automate de adaugare a folderelor il integra, iar cum multa lume foloseste optiunile automate, totul e o problema.

Windows 10 are eliminata aceasta schimbare din 2018 cel mai probabil din cauza unui numar mare de plangeri inregistrate de catre cei de la Microsoft de la utilizatori nemultumiti de ceea ce s-a intamplat in calculatoare. Nu se intampla destul de des ca Microsoft sa faca schimbari pentru Windows 10 in baza cerintelor utilizatorilor, dar iata ca uneori mai apar si minuni, care totusi aduc modificari menite sa ne faca experienta de folosire mai buna.

Windows 10 ar urma sa aiba aceasta modificare impusa chiar cu actualizarea ce va fi lansata posibil saptamana aceasta, deci nu vom mai avea chiar atat de mult de asteptat dupa aparitia sa.