iOS 13.3 aduce o Noua Functie SPECIALA pentru iPhone si iPad

iOS 13.3 aduce o noua functie speciala pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iata ce a decis sa faca Apple pentru clientii din intreaga lume chiar acum.

iOS 13.3 Functie SPECIALA iPhone iPad

iOS 13.3 a fost lansat in versiunea beta 2 de catre compania Apple in cursul serii trecute, cei cu iPhone, iPad, iPod Touch, si un profil de dezvoltator avand posibilitatea de a face instalarea in propriile dispozitive. Lista de schimbari pentru versiunea beta 2 a iOS 13.3 nu include extrem de multe noutati, dar vorbeste despre o functie speciala care a fost implementata de catre cei de la Apple pentru iDevice-urile din lumea intreaga, si trebuie sa stiti despre ea.

iOS 13.3 aduce pentru Safari o serie de functii noi care au menirea de a imbunatati radical securitatea si logarea in conturile din diverse website-uri, totul fiind oferit ca o surpriza foarte interesanta. Apple a implementat in Sfari pentru iOS 13.3 posibilitatea de a ne securiza conturile online folosind chei fizice de securitate NFC, USB, Lightning, atat timp cat ele sunt compatibile cu standardul FIDO2, folosit si de catre alte companii pentru browsere.

iOS 13.3 aduce o Noua Functie SPECIALA pentru iPhone si iPad

iOS 13.3 aduce aceasta noua functie ca o surpriza foarte interesanta, iar asta deoarece alte browere mobile nu au implementat ceva similar, dar Apple vrea sa ofere securitate ridicata pentru iDevice-urile sale. In mod normal suport pentru sistemele de securitate de acest gen este implementat in browserele pentru calculatoare, dar iata ca incepand cu iOS 13.3 totul ajunge inclusiv in terminalele mobile multumita gandirii de viitor a companiei Apple.

iOS 13.3 va da cu siguranta startul implementarii la scara mai larga a unor sisteme de acest gen si in browserele pentru sistemul de operare Android, acolo fiind nevoie mult mai mare decat in cazul iOS. Apple nu a dat in vreun fel de inteles ca iOS 13.3 ar urma sa aiba parte de o imbunatatire a securitatii prin implementarea unui asemenea sistem, dar iata ca Apple stie cum sa-si uimeasca toti clientii facand chiar si terminalele mobile mai sigure.

iOS 13.3 va fi lansat in versiune finala de catre cei de la Apple in urmatoarele saptamani, iar din acel punct toti utilizatorii de iDevice-uri se vor putea bucura de aceasta imbunatatire substantiala.