Samsung a CONFIRMA un Nou Model de Telefon foarte IMPORTANT

0

Samsung a confirmat in mod surprinzator un nou telefon foarte important la doar cateva saptamani dupa ce a publicat clipul video de mai sus si a anuntat directia in care va merge seria sa de telefoane pliabile. Samsung a dezvaluit atunci ca Samsung GALAXY Fold 2 nu se va mai plia in acelasi mod precum modelul aflat acum pe piata, ci va fi de fapt un telefon cu clapita, doar cu ecran.

Atunci Samsung nu a dezvaluit clar ce model de telefon va avea acest design, dar o pagina nou create in website-ul companiei coreene confirma faptul ca Samsung GALAXY Fold 2 va fi lansat cu numele de cod SM-F700F. Acest nume de cod a fost zvonit acum cateva saptamani bune ca urmand a fi folosit pentru Samsung GALAXY Fold 2 cand va fi lansat, iar prezenta sa in website-ul coreenilor nu face altceva decat sa clarifice lucrurile.

Samsung GALAXY Fold 2 a fost confirmat pe website-ul Samsung

Samsung Galaxy Fold 2 confirmat

Informatii detaliate cu privire la acest nou model de telefon Samsung n-au fost dezvaluite in pagina creata de catre companie, dar e destul de clar ce urmeaza sa fie oferit pentru clientii din intreaga lume. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca vorbim despre un model de telefon din seria celor pliabile, cel actual avand litera F in numele sau de cod, iar cel care-l va inlocui va fi creat in baza aceleiasi strategii de catre coreeni.

Samsung GALAXY Fold 2 este in proces de dezvoltare de ceva vreme, iar asta pentru ca Samsung vrea sa rezolve toate problemele sale inainte de a-l pune in vanzare pentru a nu avea parte de aceleasi dificultati precum in primavara. Avand in vedere ca foloseste un nou mod de pliere pentru acest telefon, e posibil ca Samsung sa vrea sa testeze cat se poate de mult terminalul inainte de-al vinde, iar asta desi lansarea e asteptata prin aprilie.

Acestea fiind spuse, ramane acum sa vedem ce noutati importante vor fi confirmate in final pentru Samsung Galaxy Fold 2 inainte de a fi lansat pentru clienti.