iOS 13.2.2: Cea mai MARE PROBLEMA pe iPhone + inca Una foarte CIUDATA

iOS 13.2.2 problema iphone ciudata

iOS 13.2.2 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple, si desigur ca am urmarit evolutia plangerilor oamenilor catre cei din Cupertino privind problemele pe care le-au intampinat cu folosirea propriilor iPhone. In baza a ceea ce am vazut pana acum, autonomia bateriei pare sa fie de departe cea mai mare problema a iOS 13.2.2, lumea plangandu-se fara oprire de faptul ca lucrurile nu mai sunt asa cum erau inainte de iOS 13.

iOS 13.2.2 nu face altceva decat sa continue problemele din versiunile anterioare, cel putin in ceea ce priveste autonomia bateriei, si desigur ca v-am mai spus asta, insa plangerile se tot aduna. Daca analizezi ceea ce raporteaza clientii catre Apple in materie de probleme cu iOS 13.2.2, autonomia bateriei domina fara drept de apel orice altceva, inclusiv problemele cu semnalul, care desigur ca s-au dovedit a fi o alta foarte mare bataie de cap.

iOS 13.2.2: Cea mai MARE PROBLEMA pe iPhone + inca Una foarte CIUDATA

iOS 13.2.2 este foarte departe de a fi o actualizare pe care sa o poti instala pe iPhone, iPad, iPod Touch si de care sa te poti bucura fara probleme, dar pana si compania Apple este constienta de acest lucru. V-am mai vorbit despre toate problemele care exista in iOS 13, insa vazand cat de multa lume se plange de ceea ce se intampla cu iOS 13.2.2, trebuie sa recunosc faptul ca sunt uimit de situatia in care s-a pus compania Apple in momentul de fata.

Si daca tot vorbim despre probleme, in imaginea de mai sus aveti una foarte ciudata a iOS 13.2.2, ceva ce in mod normal n-ar trebui sa se intample decat daca ai jailbreak si tweak-uri proaste instalate. In realitate, asta se intampla in iOS 13.2.2 si fara asemenea lucruri, iar de-a lungul timpului am trecut prin situatii similare chiar si fara jailbreak, totul pentru ca Apple incepe sa piarda controlul asupra problemelor.

iOS 13.2.2 este in momentul de fata singura versiune publica a iOS care mai poate fi instalata in iPhone, iPad, iPod Touch, dar daca nu o aveti instalata, poate ca e mai bine sa mai asteptati.