Drama Huawei CONTINUA, Ce Decizie IMPORTANTA a fost Luata

Huawei nu scapa, din pacate, din drama in care a fost prinsa de mai bine de jumatate de an, iata ce decizie importanta prelungeste agonia companiei.

Huawei decizie drama

Huawei nu scapa de drama ultimelor luni, compania chinezeasca ramanand in continuare prinsa in cercul vicios in care incearca cu inversunare sa scape, dar pe care nu-l prea poate parasi, din pacate pentru ea si clientii sai. Noaptea trecut as-a indeplinit ceea ce fusese anuntat inca de acum cateva zile, adica SUA a anuntat ca Huawei va avea parte de o noua extensie a exceptiei privind sanctiunile impuse in aprilie, doar ca e vorba de 90 de zile, nu 180 de zile.

Huawei urmeaza sa poata furniza in continuare servicii catre operatorii de telefonie mobila din zonele rurale ale SUA, acestia avand nevoie de ele pentru a-si putea continua activitatea si a oferi servicii de telecomunicatii acolo. Aceasta este a treia extensie a exceptiilor de la sanctiunile impuse de catre SUA impotriva celor de la Huawei, iar ea vine in urma unor zonuri care spuneau ca SUA intentioneaza sa renunte complet la sanctiunile impuse companiei.

Huawei trece prin inca 30 de zile de chin

Huawei spera sa scape complet de sanctiunile din SUA pentru a-si putea lansa noile telefoane cu Android si aplicatii Google, insa din pacate nu are parte de ceea ce isi doreste, si este in continuare fortata sa existe in limitele pe care i le impun americanii. Asta limiteaza foarte mult capacitatea celor de la Huawei de a concura cu Apple si Samsung, desi vanzarile sale nu i-au fost afectate, capacitatea de a lansa telfeoane cu noutati majore este sever restrictionata.

Huawei ramane din pacate sub presiune foarte mare, iar dupa cum arata lucrurile, este cat se poate de clar faptul ca visele sale de a reveni la normal nu se vor indeplini prea curand, atat timp cat Donald Trump e presedinte. In 2020 vor avea loc si alegeri prezidentiale, deci Donald Trump va fi cu atat mai interesat sa tina Huawei in “sah” pentru a arata electoratului ca el este puternic, deci situatia nu se va schimba in bine pentru nimeni prea curand.

Huawei incearca sa scape din aceasta problema cu integrarea Harmony OS in telefoanele sale, dar si aici vorbim despre un sistem de operare care nu are servicii si aplicatii de la compania Google integrate pentru clientii sai.