RAZBOIUL Impotriva Huawei se Dovedeste a fi un Mare ESEC pentru SUA

Huawei rezista foarte bine in razboiul pe care-l duce cu SUA, americanii esuand intr-o foarte mare masura in tentativa de a afecta major activitatea companiei.

Huawei razboi esec sua

Huawei este de mai bine de 6 luni de zile in plin razboi cu SUA din cauza sanctiunilor care i-au fost impuse de catre americani, acestia dorind sa afecteze substantial activitatea companiei, dar asta nu s-a prea intamplat. Huawei a avut parte de cresteri “pe linie” pentru vanzari si incasari in toata aceasta perioada, luand toata lumea prin surprindere, si evoluand fix contrar modului in care s-ar fi asteptat Donald Trump cu sanctiunile pe care le impune.

Huawei a tras dupa ea in acest razboi inclusiv foarte multi dintre partenerii pe care-i are atat in SUA, cat si in diverse zone de pe glob, iar initial acestia au inregistrat scaderi ale afacerilor din cauza problemelor cu SUA. Ei bine, aceasta situatie s-a schimbat radical, iar inclusiv partenerii celor de la Huawei au reintrat pe crestere, astfel ca genereaza venituri mult peste ceea ce s-ar fi asteptat analistii care anuntau probleme foarte mari pentru ei in continuare.

SUA esueaza in razboiul pe care-l duce impotriva Huawei

Huawei a avut chiar recent parte de o extindere a exceptiei pentru sanctiunile pe care i le-a impus SUA, insa compania a spus ca asta nu schimba cu absolut nimic situatia in care se afla, ceea ce este perfect adevarat. Americanii vor sa tina Huawei cat mai departe de infrastructura lor de telecomunicatii, dar si de alte companii locale, mai putin operatorii de telefonie mobila din zonele rurale, care inca au nevoie de echipamente de la chinezi pentru a functiona.

SUA si-a facut o strategie foarte complexa de a incerca sa distruga Huawei, insa pana acum a reusit doar sa blocheze lansarea unui telefon important al companiei, insa nimic altceva care sa aiba un impact cu adevarat major. Google ar putea avea mai multe de pierdut cand Huawei va renunta la Android pentru ca nu poate oferi aplicatiile americanilor, dar pentru asta e nevoie de inca o lansare ratata a Huawei P40 Pro pentru a “misca” lucrurile.

Huawei ar putea fi afectata mai serios de sanctiunile din SUA in primele luni din 2019, cand de obicei vanzarile de telefoane scad, dar avand in vedere ca nimic n-a afectat-o serios pana acum, cine stie ce se va intampla ?