SECRETUL Samsung GALAXY S11 pentru a AJUNGE din URMA iPhone 11

Samsung GALAXY S11 are unul dintre marile secrete dezvaluite inainte de lansare, iata cum va ajunge din urma iPhone 11 cand va fi lansat in 2020.

Samsung GALAXY S11 secret iphone 11

Samsung GALAXY S11 va depasi iPhone 11 la unele capitole fara vreun drept de apel, insa din alte puncte de vedere ar putea fi cu mult in urma telefonului pe care compania Apple l-a lansat pentru clientii sai in luna septembrie. Mai exact, iPhone 11 a intrecut toata concurenta din lumea smartphone in ceea ce priveste autonomia bateriei, iar asta fara prea mult efort, insa Samsung GALAXY S11 trebuie sa recupereze tot ceea ce au pierdut modelele lansate in 2019.

Samsung GALAXY S11 va recupera diferenta uriaza intre autonomia bateriei pe care o ofera actualele serii si iPhone 11 prin implementarea unor noi baterii care au capacitate mult mai mare decat cele pe care le vedem acum. Totul a pornit ca un zvon acum cateva saptamani, iar acum o publicatie asiatica sustine fix acelasi lucru, mai exact ca Samsung GALAXY S11 va veni cu cresteri substantiale pentru capacitatea bateriilor tuturor modelelor din serie.

Samsung GALAXY S11 vine cu baterii pentru a depasi iPhone 11

Samsung galaxy s11 tehnologie baterie
Noua tehnologie ce va fi folosita in bateria Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11e urmeaza sa aiba o baterie de 3730 mAh, o crestere de 630 mAh fata de cea din S10e, diferenta fiind uriasa si ar putea sugera faptul ca vom vedea conectivitate 5G inclusiv in acest model. Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba capacitatea bateriei crescuta cu nu mai putin de 900 mAh, de la 3400 mAh in S10, la 4300 mAh in modelul din 2020, iar cresterea poate acoperi implementarea unui ecran mai mare, dar si a 5G.

Samsung GALAXY S11 Plus urmeaza sa aiba o baterie care are 5000 mAH, iar aici vorbim despre o crestere de 900 mAh fata de S10 Plus, sau de 500 mAh fata de S10 Plus 5G, insa in ambele situatii e ceva destl de neasteptat. Este surprinzator cum va creste capacitatea bateriei pentru modelele din seria Samsung GALAXY S11 anul viitor, iar asta va multumit cu siguranta foarte multi clienti care sunt interesati sa cumpere oricare dintre aceste modele.

Samsung GALAXY S11 este anuntat pentru lansare in primavara anului viitor, dar desigur ca deocamdata exista doar o data de 18 februarie pentru prezentare aparuta intr-un zvon, insa vanzarile in magazine nu se stie cand vor incepe.