Windows 10: Anunt SURPRIZA de la Apple pentru Calculatoare

Windows 10 are parte de un anunt surpriza din partea celor de la Apple pentru calculatoarele din lumea intreaga, iata care sunt planurile americanilor.

1

Windows 10 SURPRIZA Apple

Windows 10 este sistemul de operare concurent al companiei Apple, iar noaptea trecuta a aparut o surpriza foarte interesanta care are in centru compania americana, si asta in conditiile in care compania pare sa nu fie interesata de aceste PC-uri. Mai exact, cei de la Apple vor sa produca “urmatoarea generatie de aplicatii multimedia” pentru Windows 10, si cauta sa angajeze oameni care sunt specializati pe dezvoltarea unor asemenea aplicatii.

Windows 10 are in momentul de fata creat de catre Apple, si oarecum intretinute, aplicatiile/programele iTunes si iCloud for Windows, insa ambele au parte de actualizari foarte rare si sunt intr-o stare destul de precara. Pentru ca Apple vrea ca Apple Music si Apple TV+ sa aiba succes mai mare, are nevoie de aplicatii native pentru Windows 10, astfel ca acum incearca sa le produca si sa le lanseze pentru cei interesati de serviciile sale.

Apple vrea sa faca noi aplicatii pentru Windows 10

Windows 10 are nevoie de aplicatii separate de iTunes pentru podcast-uri, Apple Music, sau Apple TV+, iar asta foarte repede, pentru ca Apple neglijeaza o foarte mare piata cu multi clienti care au buzunare adanci. Lansand aplicatii pentru Windows 10, cei de la Apple extind foarte mult baza de clienti pentru servicii, vasta majoritate a celor care au un iPhone folosind calculatoare cu Windows, si nu un Mac, dupa cum prea bine stiti.

Windows 10 este o platforma pe care cei de la Apple ar trebui sa o prioritizeze pentru aplicatiile lor, iar asta pentru ca fara a-i acorda atentia cuvenita, cu siguranta ignora foarte multi potentiali clienti pentru serviciile lor. Avand in vedere ca Apple deja cauta ingineri care sa faca aplicatii pentru Windows 10, e foarte posibil ca ele sa fie lansate undeva in prima parte a anului viitor, astfel ca e nevoie de rabdare pana cand ceva va fi intr-un final oferit.

Windows 10 este in atentia Apple inca de cand Apple Music a fost lansat, la fel ca Android, si mai mult ca sigur face parte din strategia companiei de a-si creste veniturile dincolo de vanzarile de telefoane iPhone.