Windows 10: Decizia Microsoft ce Pune Utilizatorii in ALERTA

Windows 10 are parte de o decizie foarte importanta a companiei Microsoft ce ar trebui sa puna utilizatorii in alerta, iata ce trebuie sa stie toata lumea.

Windows 10 decizie microsoft alerta

Windows 10 are parte de o decizie foarte importanta luata recent de catre compania Microsoft, iar asta ar trebui sa puna toti utilizatorii in alerta, deoarece vorbim despre ceva ce nu aduce in mod neaparat beneficii pentru ei. Mai exact, Microsoft a decis ca poate incepe distributia November 2019 Update pentru Windows 10 pentru un numar mai mare de utilizatori, astfel ca actualizarea este acum disponibila inclusiv prin intermediul sistemului Update Assistant, deci mai multi oameni il pot instala.

Windows 10 a avut actualizarea oferita spre instalare doar celor care mergeau in meniul special al sistemului de operare in care sunt afisate in mod normal toate actualizarile, astfel incat doar cunoscatorii sa il instaleze initial. Avand in vedere ca numarul de plangeri privind November 2019 Update pare sa fi fost mic, se pare ca Microsoft a decis ca de acum si Update Assistant sa le recomande oamenilor sa instaleze actualizarea pentru Windows 10, ceea ce va creste rata de adoptie.

Windows 10 are November 2019 Update distribuit prin Update Assistant

Windows 10 are prin Update Assistant instalate in mod automat actualizarile pe care compania le ofera pentru utilizatori, astfel ca update-ul va fi automat instalat cu orice fel de probleme pe care le are, ceea ce nu e chiar atat de grozav. In mod teoretic, toti cei care au Update Assistant in calculatoarele cu Windows 10 ar trebui sa aiba instalat in mod automat November 2019 Update in perioada urmatoare, dar desigur ca ar mai putea dura putin pana cand totul va fi facut.

Windows 10 nu ar fi avut November 2019 Update pus in distributie intr-un asemenea mod daca Microsoft nu ar fi fost sigura ca actualizarea nu produce probleme chiar atat de mari precum s-a intamplat in cazul actualizarilor anterioare. Desigur ca inclusiv in aceste situatii utilizatorii Windows 10 ar trebui sa fie foarte precauti, deoarece exista oricand posibilitatea ca un update sa le strice in totalitate calculatoarele pe care-l au instalat.

Windows 10 va avea November 2019 Update distribuit catre mai multe persoane in perioada urmatoare pe masura ce se confirma faptul ca nu exista probleme in ceea ce priveste utilizarea normala pe PC-uri.

1 COMENTARIU