Ce ASCUNDE Digi Mobil cu privire la Clientii sai din ROMANIA

Digi Mobil ascunde ceva foarte important cu privire la clientii sai din Romania, iata ce RCS & RDS vrea sa tina departe de ochii tuturor in acest moment.

Digi Mobil clienti romania

Digi Mobil este al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, probabil, pentru ca sigur nu se stie, iar asta deoarece in ultima informare privind rezultatelele financare ale companiei nu s-a spus nimic. Desi cei de la RCS & RDS au divulgat numarul de clienti ai serviciilor de internet, televiziune, etc, in cazul Digi Mobil nu s-a dezvaluit absolut nimic in legatura cu numarul de clienti, ci s-a spus doar ca portarile sunt un real succes.

Digi Mobil cam evita sa spuna cati clienti are pe partea de telefonie mobila de cateva luni bune, iar asta in conditiile in care anul trecut dezvaluia si aceste informatii, desigur sub forma de “unitati generatoare de venituri”, nu de clienti. Cifrele dezvaluite anul trecut de catre RCS & RDS au confirmat faptul ca Digi Mobil a reusit sa atraga prin portare suficient de multi clienti pentru a isi acoperi plecarile din retea, insa in 2019 nu se mai spune absolut nimic.

Digi Mobil ascunde numarul de clienti din Romania

Digi Mobil a dezvaluit ca in Spania are 1.8 milioane de unitati generatoare de venituri, fiind principalul MNVO, operator virtual de telefonie mobila, de acolo, dar si al cincilea cel mai mare operator de telefonie mobila din tara. In Spania Digi Mobil a reusit sa-si creasca numarul de RGU de la 1.2 milioane la 30 septembrie 2018 la aproape 1.8 milioane la 30 septembrie 2019, ceea ce este cu adevarat impresionant, insa despre Romania nu se spune mai nimic.

Digi Mobil domina concurenta in ceea ce priveste portarile in retea, insa e posibil ca situatia sa fie similara cu cea de anul trecut, adica plecarile sa fie la fel de mari, iar in final sa fie doar o egalitate intre plecari si veniri. Digi Mobil are preturi faorte mici in Romania, e clar ca lumea prefera operatorul din moment ce se porteaza in numar atat de mare catre el, dar cati mai raman dupa ce ajung in retea pare sa fie o cu totul alta poveste.

Digi Mobil si-ar putea consolida totusi pozitia in Romania daca va finaliza cumpararea infrastructurii mobile a Telekom, poate si clientii, desi inclusiv acolo acestia dispar cu sutele de mii in cam fiecare an.