Huawei P40 Pro: Vestea INCREDIBIL de BUNA Inainte de Lansare

Huawei P40 Pro are parte de o veste incredibil de buna cu mult timp inainte de lansare, iata ce surpriza majora a fost dezvaluita astazi pentru toata lumea.

Huawei P40 Pro veste google

Huawei P40 Pro este urmatoarea mare speranta a celor de la Huawei dupa ce Huawei Mate 30 Pro s-a dovedit a fi un telefon cu o lansare ratata din cauza faptului ca sanctiunile din SUA impiedica distributia sa cu aplicatiile Google. In lipsa principalului motiv pentru care oamenii cumpara aceste telefoane ale Huawei, chinezii au declarat lansarea un esec, insa Huawei P40 Pro are astazi parte de o veste grozava astazi, dupa o decizie neasteptata luata de SUA.

Huawei P40 Pro ar putea fi primul telefon premium nou al Huawei cu aplicatii Google dupa foarte multe luni in care compania a fost obligata sa iti vanda telefoanele doar in China, sau sa le lanseze fara aplicatiile americanilor. Stim deja ca SUA a aprobat cam 75 de cereri de la companii locale pentru a-si reincepe relatiile comerciale cu Huawei, insa nu se stie daca si Google se afla printre ele, dar e foarte probabil, si asta ar fi o veste buna pentru Huawei P40 Pro.

Huawei P40 Pro poate veni cu aplicatiile si serviciile Google

Huawei P40 Pro fara aplicatiile Google ar fi un esec extrem de mare, iar asta in conditiile in care lumea nu prea vrea sa cumpere Huawei Mate 30 Pro pentru ca nu prea are ce sa faca cu el fara aceste servicii de la Google. Desigur ca in Huawei P40 Pro ar fi oferite aplicatii si servicii alternative de la Huawei, insa ele nu sunt nici pe departe la fel de bune, dar SUA a rezolvat cel mai probabil principala problema pe care o avea Huawei pana acum.

Huawei P40 Pro parea sa fie una dintre victimele americanilor in razboiul comercial cu China, insa in urmatoarele ore cel mai probabil vom afla ca totul va reveni la normal, inclusiv pentru cei care asteapta Android 10 in telefoanele actuale. Huawei P40 Pro va veni cu multe noutati pentru cei care abia asteapta sa cumpere un telefon Huawei premium de generatie noua, iar asta pentru ac Huawei Mate 30 Pro a iesit din atentia mai tuturor, din pacate.

Huawei P40 Pro este asteptat pentru lansare in primavara anului viitor, desigur cu foarte multi ochi atintiti asupra sa multumita importantei pe care o are, dar mai multe despre noutatile sale vom afla in urmatoarele luni.

1 COMENTARIU