INCREDIBIL, Apple si-a BATUT JOC INTENTIONAT de iOS 13 si Clienti

iOS 13 a fost lansat de catre compania Apple cu numeroase probleme, totul in mod intentionat, iata de ce si-au batut joc americanii de clientii cu iDevice-uri.

ios 13 apple lansare probleme

iOS 13 a fost lansat de catre compania Apple cu foarte multe probleme, un numar extrem de mare de utilziatori de iPhone, iPad, iPod Touch-uri s-au plans constant peste tot de experienta proasta pe care au avut-o, si totul a fost asumat. Oameni din interiorul Apple dezvaluie faptul ca lansarea iOS 13 a fost facuta de catre cei de la Apple stiind foarte clar faptul ca aceasta versiune are probleme extrem de mari si ca utilizatorii vor fi foarte serios afectati de ea.

iOS 13 nu a mai fost dezvoltat de catre inginerii Apple din august, cu probabil o luna inainte de lansare, americanii concentrandu-se pe iOS 13.1 pentru ca ei credeau ca versiunea initiala va fi instalata doar de “fanii inraiti” ai Apple. Practic, inginerii Apple au considerat ca toti cei care vor instala iOS 13 sunt “utilizatorii de sacrificiu”, care cumva isi asuma problemele care vin cu prima versiune publica a sistemului de operare, ceea ce desigur ca este extraordinar de stupid.

iOS 13 a fost lansat in bataie de joc cu foarte multe probleme

ios 13 bataie joc probleme

iOS 13.1 era de fapt vazuta de catre inginerii celor de la Apple ca fiind versiunea “principala” a acestei actualizari majore a sistemului de operare, iar ea a adus foarte multe rezolvari pentru problemele existente in iOS 13. Era de altfel si normal sa se intample asa din moment ce inginerii Apple si-au batut joc de toti cei care asteptau iOS 13 si l-au instalat in numar mare, cateva sute de milioane intr-o saptamana inainte ca iOS 13.1 sa fie pentru toata lumea.

Ca sa fiu complet sincer, mi se pare ireal ca inginerii de la Apple, si cei din conducere, au acceptat ca sute de milioane de oameni sa fie cobai pentru un iOS 13 plin de probleme, si desigur ca ei nu vor recunoaste niciodata acest lucru. Problema si mai mare este ca am ajuns la iOS 13.2.3 si unele probleme inca nu sunt rezolvate, cum ar fi cea cu lipsa semnalului pe iPhone, sau cu autonomia bateriei, chestii elementare pentru un telefon, dar probabil nesemnificative pentru inginerii Apple.

Daca e ceva de invatat de aici, ar trebui sa tineti minte faptul ca primele versiuni ale iOS trebuie evitate, si poata ca daca rata de adoptie va scadea dupa lansarea actualizarilor, Apple va intelege ca nu trebuie sa-si bata joc de cei care cumpara telefoane foarte scumpe.

9 COMENTARII

  1. Pai de ce au mai lansat ios 13, daca stiau ca e un esec ? Puteau sa lanseze 13.1 cand era gata si-l denumeau 13.
    Dar ma rog, la oi merge si asa .