Xiaomi Anunta CAND va LANSA Primul Telefon cu Incarcare la 100W

Xiaomi a anuntat cand va lansa primul model de telefon care are un sistem de incarcare rapida al 100W Super Charge Turbo, o adevarata revolutie in industrie.

Xiaomi a demonstrat o noua tehnologie inovatoare care va aduce pe telefoane un sistem de incarcare rapida la 100W, incredibil de rapid, dar pana in momentul de fata niciun produs de acest gen nu a fost pus in vanzare de chinezi. Ei bine, asteptarea nu va mai fi chiar atat de lunga, iar asta pentru ca sistemul Super Charge Turbo al celor de la Xiaomi urmeaza sa fie inclus intr-un nou model de telefon care va fi lansat in cursul anului 2020.

Xiaomi promite ca acest sistem va putea incarca in doar 17 minute o baterie de 4000 mAh a unui telefon, deci vorbim despre o viteza incredibil de buna care nu poate fi oferita de vreun alt sistem de incarcare rapida acum. Pentru ca acest sistem sa poate fi folosit, cei de la Xiaomi sustin ca telefonul care va avea sistemul de incarcare rapida la 100W va avea integrata si o baterie cu doua celule, dar si un regulator de voltaj special gandit pentru aceasta tehnologie.

Xiaomi va lansa in 2020 primul telefon cu incarcare rapida la 100W

xiaomi incarcare rapida 100W

Xiaomi a afirmat si ca bateriile care sunt folosite in aceste modele de telefoane au 9 straturi de protectie, 2 dintre ele pe baterie, 7 pe placa logica, iar asa ar trebui sa fie asigurat faptul ca nu vor exploda. Inclusiv acel regulator de voltaj ar trebui sa asigure faptul ca telefoanele Xiaomi cu acest sistem de incarcare rapida nu vor fi afectate de fluxul mare de curent care va trece prin ele, si ca nu se va ajunge intr-o situatie similara cu cea a Samsung Galaxy Note 7.

Xiaomi promite deasemenea ca in doar 8 minute bateriile telefoanelor se vor incarca pana la 60%, deci vor avea cam o zi de utilizare disponibila, iar asta intrece orice altceva exista pe piata de la orice alt producator de telefoane. Tehnologia este dezvoltata de catre cei de la Xiaomi pentru telefoanele lor, si nu va fi folosita in alte modele de telefoane, ceea ce le va oferi un foarte mare avantaj pe piata in fata competitorilor.

Xiaomi integreaza aceasta tehnologie intr-un moment foarte important, iar asta pentru ca telefoanele 5G au nevoie de baterii mult mai mari, care au nevoie si de incarcare mult mai rapida.