iOS 14 are deja PROBLEME desi Dezvoltarea este abia la Inceput

iOS 14 are deja probleme desi procesul de dezvoltare este abia la inceput, iata cu ce dificultati se confrunta compania Apple in acest moment.

iOS 14 PROBLEME Dezvoltare

iOS 14 este in plin proces de dezvoltare la compania Apple, si ieri v-am spus ca Apple aplica o noua strategie pentru pregatirea sa in vederea lansarii, ea avand menirea de a ne scuti de toate problemele intalnite in cazul iOS 13. Apple vrea ca iOS 14 sa nu mai aiba diverse functii nepregatite inca active in versiunile publice care ajung la utilizatorii din intreaga lume, iar asta aduce o cu totul alta problema care ne-ar putea lansa fara unele functii importante.

iOS 14 este dezvoltat cu numele de cod “Azul” de catre cei de la Apple, intentia americanilor fiind de a oferi prima versiune beta a sistemului de operare la inceputul lunii iunie, iar cea finala undeva prin septembrie. Avand in vedere ca scopul principal al inginerilor care dezvolta iOS 14 este sa elimine toate problemele care au facut Apple de rusine cu iOS 13, se pare ca unele dintre functiile importante care trebuiau lansate la inceput, ar fi deja amanate.

iOS 14 are deja amanate unele noi functii importante

iOS 14 ar avea deja unele dintre functiile importante marcate ca urmand a fi lansate abia in 2021 in cadrul unei actualizari care ar putea fi numita “Azul +1”, desi ea s-ar putea transforma in viitorul iOS 15. Totul e acum doar la stadiul de discutie, insa avand in vedere cate probleme tot sunt cu iOS, sunt in proportie de peste 50% sigur ca iOS 14 nu va avea toate functiile importante pe care vrea sa le ofere Apple, si ca unele vor fi amanate.

“Noua strategie este deja aplicată la dezvoltarea iOS 14, denumită cod „Azul” intern, înainte de debutul său anul viitor. De asemenea, Apple a luat în considerare amânarea unor funcții iOS 14 până în 2021 – într-o actualizare numită „Azul +1” intern, care probabil va deveni cunoscută sub denumirea de iOS 15 extern – pentru a oferi companiei mai mult timp pentru a se concentra pe performanță. Totuși, iOS 14 este de așteptat să rivalizeze cu iOS 13, în funcție de noile sale capacități.”

iOS a devenit foarte complex de-a lungul anilor, iar Apple si-a cam pierdut capacitatea de a tine pasul cu modificarile, si de aici apar atat de multe probleme, care teoretic in iOS 14 n-ar trebui sa existe, dar asta e o minciuna. Cine crede ca Apple va lansa un iOS 14 care nu are probleme se minte singur, iar asta pentru ca e imposibil sa lansezei un sistem de operare care sa functioneze 100% corect, mai ales unul care e atat de complex.

Daca iOS 14 va fi vazut de catre inginerii Apple ca o prima versiune pentru cobai, asa cum a fost gandita iOS 13, iar abia iOS 14.1 va fi versiunea “pentru clienti”, atunci septembrie va fi iar o luna neagra pentru clientii Apple.

5 COMENTARII

  1. Corect. Ios 13 este o mizerie și plin de probleme foarte grave iar ei lucrează la 14… RIP ios… Nu mai este ce a fost. Cea mai proasta experiență de utilizare de la iPhone 4 încoace. Vrei iphone, plătești extra-premium pentru gunoaie ieftine, experienta mediocra și frustrări grupa-mare!Android de 1000 ori mai bun pe un Oneplus, mult mai stabil și fluent…

  2. iOS este un sistem de operare neschimbat de când a apărut, doar i-au fost adăugate funcții noi și altă interfață grafică. E ca și cum am lua Windows 98 și i-am schimba interfața grafică și am adăuga câteva funcții noi. Asta nu înseamnă că iOS 14 este alt sistem de operare față de iOS 1 doar că este mai cosmetizat și mai încărcat cu diferite funcții pentru care are nevoie de mai mulți ram și procesor mai rapid.

  3. Se duce pe pl incet dar sigur , stati sa vedeti dupa ce, din ce in ce mai multi clienti nemultumoti de pret si calitatea lui happlea si gayul cuuk.

  4. Exact acelasi lucru si la android, acelasi sistem de operare plictisit la care tot se adauga functii noi , iarasi sa nu vorbim despre rami si cpu mai rapid ca androidu sugaci de resurse ii pe primul loc, inveci nesatisfacut ca o nevasta lipsita de sex !