iPhone 12: Cea mai IMPORTANTA Inovatie din 2020 Detaliata

iPhone 12 va avea schimbari foarte mari implementate de catre Apple in 2020, insa aceasta urmeaza sa fie una dintre cele mai mari inovatii pentru telefon.

iPhone 12 importanta inovatie 2020

iPhone 12 va avea in 2020 implementat suport pentru tehnologia 5G in toate cele trei modele care vor fi puse in vanzare de catre Apple, iar asta e ceva destul de surprinzator pentru ca americanii sunt cam zgarciti de obicei. Totusi, in 2020 seria iPhone 12 va ajunge la clienti cu 5G in toate cele trei modele, iar asta inseamna ca Apple va modifica inclusiv structura antenelor care vor fi folosite pentru carcasa telefoanelor in conectarea la retelele 5G.

iPhone 12 ar urma sa aiba integrat suport pentru retelele 5G configurate pe baza tehnologiilor mmWave si cu frecvente mai mici de 6 GHz, deci ar urma sa fie folosite oriunde pe glob multumita modem-urilor Qualcomm din ele. Multumita implementarii suportului pentru retelele 5G, iPhone 12 ar urma sa genereze intre 15% si 20% dintre vanzarile totale de telefoane iPhone din ultima parte a anului 2020, adica final de septembrie si octombrie – decembrie.

iPhone 12 va genera vanzari mari multumita tehnologiei 5G

iPhone 12 va avea implementata tehnologia LCP FPC pentru antene astfel incat sa existe suport pentru standardul mmWave al 5G, si nu mai putin de trei antene de acest gen vor fi folosite, in comparatie cu una singura in actualele modele. Antenele LCP au fost integrate in iPhone X pentru prima oara, dar n-au ajuns in iPhone XR sau iPhone 11, insa toate cele trei modele ale iPhone 12 le vor avea, si vor exista de 3 ori mai multe pentru ca ofera performante extrem de bune pe 5G.

“Ne așteptăm ca alocarea de livrare a modelelor iPhone care acceptă 5G mmWave să reprezinte 15-20% din totalul livrărilor de modele iPhone 2H20 noi. Acest lucru va beneficia mult de utilizarea FPC LCP, având în vedere că iPhone-ul de 5G mmWave folosește trei unități FPC LCP (față de unitatea LPC FPC a altor modele de iPhone).”

Apple e obligata sa foloseasca noi tehnologii pentru antenele GSM ale iPhone 12 astfel incat ele sa functioneze atat cu retelele 5G, cat si cu cele 4G, 3G, 2G, iar crearea unui telefon atat de complex este foarte dificila. Cei de la Huawei si Samsung stiu deja asta, si vand telefoane 5G extrem de scumpe, insa pentru iPhone 12 se asteapta doar o posibila crestere marginala a pretului, asta daca nu se vor adeveri zvonurile care anunta cresterea cu 400 de dolari.

Toata seria de telefoane iPhone 12 va fi anuntata in toamna anului viitor, cel mai probabil undeva prin septembrie, iar vanzarile vor incepe tot atunci, si desigur ca ar trebui sa avem retele 5G active inclusiv in Romania.

3 COMENTARII