SANSA Huawei P40 Pro de a fi SUPERIOR Samsung GALAXY S11

Huawei 40 Pro ii va fi superior Samsung GALAXY S11 daca va avea o schimbare foarte importanta pe care o asteapta foarte multa lume de ceva vreme pentru telefon.

SANSA Huawei P40 Pro SUPERIOR Samsung GALAXY S11

Huawei P40 Pro are o sansa foarte mare de a fi superior in fata Samsung GALAXY S11 in ceea ce priveste performantele generale de care au parte utilizatorii care intentioneaza sa cumpere cele doua modele de telefoane. Totul vine multumita unui test de performante care a fost publicat astazi pentru Samsung GALAXY S11, acesta dezvaluind ca telefonul ar putea avea performante inferioare chiar si fata de iPhone XR, fara a mai lua in calcul Huawei P40 Pro.

Huawei P40 Pro va avea chip-ul Kirin 990 pe care l-am vazut deja “la lucru” in Huawei Mate 30 Pro, insa pentru lansarea din primavara el ar trebui sa aiba parte si de o crestere a performantelor, cel putin pentru a depasi Samsung GALAXY S11. Vorbim despre o crestere destul de marginala in performante in comparatie cu Huawei Mate 30 Pro, iar asta pentru ca exista limite pentru chip-ul Kirin 990, iar Huawei P40 Pro nu poate avea parte de o crestere prea mare.

SANSA Huawei P40 Pro de a fi SUPERIOR Samsung GALAXY S11

Huawei P40 Pro cu performante si autonomie mai buna decat cele ale Samsung GALAXY S11 ar fi ceva care ar putea aduce beneficii foarte mari pentru compania chinezeasca, si ar putea aduce mai multi clienti. Interesant va fi de vazut cum se va compara Huawei P40 Pro in performante si cu iPhone 11, sau alte modele de telefoane care sunt fabricate de catre producatorii chinezi, insa cel mai probabil nu va reusi sa depaseasca orice in performante.

Huawei P40 Pro are totusi ocazia de a intra in grupul select de telefoane mobile care ofera cele mai bune performante posibile pentru cei care sunt in cautare de dispozitive noi, iar Samsung GALAXY S11 va fi principalul sau rival. Desigur ca Huawei P40 Pro va avea nevoie de mai mult decat performante sau autonomie mai bune decat cele ale Samsung GALAXY S11 pentru a avea succes, insa probabil ca Huawei se gandeste la toate.

Huawei P40 Pro ar trebui sa fie lansat in primavara anului viitor, asa ca nu mai avem chiar atat de mult de asteptat pana in momentul in care vanzarile vor incepe pentru viitorul model de telefon mobil.