Decizia Microsoft pentru Windows 10 care a UIMIT Multa Lume

Windows 10 este in centrul unei decizii surpriza luata de catre compania Microsoft, iata de ce a fost foarte multa lume uimita de modificarile ce sunt pregatite.

Decizia Microsoft Windows 10 UIMIT Lume

Windows 10 are parte de o decizie surprinzatoare a companiei Microsoft, americanii reusind sa uimeasca foarte multa lume cu ceea ce au hotarat sa faca pentru sistemul lor de operare pe care il distribuie in intreaga lume acum. Mai exact, cei de la Microsoft au decis ca vor incepe testarea versiunii 20H2, cea care va fi lansata peste aproape un an de zile, iar asta pentru ca Windows 10 are nevoie de pregatire foarte intensa pentru urmatorul sau update.

Windows 10 urmeaza sa aiba versiunea 20H2, pentru toamna anului 2020, in plin proces de testare in perioada urmatoare, iar asta pentru ca versiunea 20H1 va iesi din versiunea preview, si va trece in versiunea beta de testare. Cand se va intampla acest lucru, Microsoft va incepe sa testeze versiunea 20H2 in versiune de preview, iar asta inseamna ca multi vor putea vedea cu foarte mult timp inainte ce schimbari va aduce Windows 10 pentru calculatoare.

Decizia Microsoft pentru Windows 10 care a UIMIT Multa Lume

Windows 10 nu are deocamdata dezvaluite noutatile care vor fi disponibile pentru versiunea 20H2, insa in baza a ceea ce a anuntat Microsoft acum cateva saptamani, este de asteptat ca suport pentru ecrane duale sa apara. Microsoft are cateva produse cu ecrane duale anuntate pentru lansare pe final de an 2020 si inceput de an 2021, iar Windows 10 trebuie sa aiba suport implementat pentru ele, altfel ele nu vor avea ce sistem de operare sa ruleze.

Windows 10 va avea intre timp lansata versiunea 20H1 cu noi rezolvari pentru multe dintre problemele care au mai fost descoperite pentru sistemul de operare, dar separat de asta va avea si o serie de functii noi implementate. Daca versiunea 19H2 a Windows 10 a fost concentrata in principal pe rezolvari ale problemelor mari pe care Microsoft le-a avut raportate de utilizatori, pentru versiunea 20H1 update-ul va fi unul mai important.

Windows 10 ar putea avea versiunea 20H1 pusa in distributie chiar mai devreme decat isi imagineaza multa lume, dar ramane de vazut exact cand si cum se va intampla acest lucru pentru toata lumea.

1 COMENTARIU

  1. Si care e decizia surpriza ? Asta este modul de development de ceva vreme – versiunile se dezvolta in paralel .
    19H2 e cea actuala, ajunsa la versiunea 1909 , 20H1 e cea pt primavara, care probabil va ajunge in stadiu RTM in decembrie si va fi poate lansata mai devreme , iar 20H2 e cea pt toamna viitoare .
    Toate cele trei se dezvolta si se updateaza in paralel .