Windows 10: Hotararea IMPORTANTA Confirmata de catre Microsoft

Windows 10 are o hotarare foarte importanta confirmata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce se va intampla.

Windows 10 Hotararea IMPORTANTA Confirmata Microsoft

Windows 10 are in momentul de fata in plin proces de pregatire o noua actualizare foarte importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, si compania Microsoft a confirmat in mod oficial ce urmeaza sa ofere pentru utilizatorii sai. Mai exact, versiunea 20H1 a Windows 10 urmeaza sa aiba numarul de cod 2004, nu 2003, asa cum credea foarte multa lume, compania americana luand decizia de a modifica identificatorul pentru urmatoarea sa actualizare software.

Windows 10 are numarul de cod 2004 ales de catre cei de la Microsoft pentru a evita orice fel de confuzie cu Windows Server 2003, si in final ideea este una cat se poate de buna, pentru ca se evita probleme serioase cu denumirile care sunt folosite. Avand in vedere numarul foarte mare de oameni care folosesc Windows 10, cu siguranta s-ar fi gasit cate cineva care sa faca vreo confuzie cu Windows Server 2003, desi exista diferente uriase intre aceste versiuni.

Windows 10: Hotararea IMPORTANTA Confirmata de catre Microsoft

Windows 10 are versiunea pentru 20H1 inca in proces de pregatire pentru a fi oferita in versiune RTM pentru testare, dar compania Microsoft pare sa fie putin inaintea programului stabilit pentru lansarea actualizarii sale. Avand in vedere ca Windows 10 este usor in avans in comparatie cu ceea ce se astepta lumea de la Microsoft, este complet posibil ca actualizarea sa fie pusa in distributie in aprilie 2020, si nu in mai, asa cum estima foarte multa lume.

Windows 10 va aduce pentru utilizatori si noua optiune de instalare a sistemului de operare din serverele Microsoft si nu doar de pe un stick USB, iar aceasta este o schimbare extrem de importanta de care oricine se poate bucura. Separat de asta, Windows 10 va aduce si multe alte schimbari importante pentru toata lumea, si e foarte bine ca toti sa stim ce anume urmeaz sa fie oferit in momentul in care actualizarea va fi lansata in mod oficial.

Windows 10 va avea update-ul pus in distributie RTM undeva prin decembrie, iar de atunci vom afala si care vor fi noutatile ce urmeaza sa fie oferite in versiune finala pentru utilizatorii de calculatoare.