Apple a Anuntat cand va Lansa noul Mac Pro si Pro Display XDR

Apple Lansa Mac Pro Pro Display XDR

Dupa o foarte lunga perioada de asteptare, compania Apple a anuntat intr-un final cand intentioneaza sa lanseze noul Mac Pro, dar si Pro Display XDR. 10 decembrie este ziua in care cele doua noi produse vor fi disponibile in magazine pentru achizitie, la preturi extrem de mari, asa cum s-a si anuntat.

Apple anuntase inca din noiembrie ca urmeaza sa lanseze noul Mac Pro si Pro Display XDR in cursul lunii decembrie, fara a furniza si vreodata cand trebuia sa se intample asta. Acum cei de la Apple au inceput sa-i notifice pe cei interesati in legatura cu faptul ca noul Mac Pro si Pro Display XDR vor putea fi cumparate din 10 decembrie.

Noul Mac Pro a fost prezentat in iunie la WWDC 2019, compania Apple anuntandu-l atunci ca un produs care este perfect pentru ce care creeaza continut si au nevoie de multa putere de procesare. Noul Mac Pro este modular, deci poate avea noi componente adaugate foarte usor, ceea ce il face extrem de util pentru multa lume.

In cazul Pro Display XDR stiti deja ca vorbim despre un monitor gandit tot pentru profesionisti, el fiind prezentat ca fiind cel mai bun monitor din categoria sa. Ambele produse vor putea fi cumparate din 10 decembrie de catre oricine, astfel ca daca sunteti interesati de vreunul, ar fi bine sa pregatiti banii.

9 COMENTARII

  1. Poate strange si libidinosul-de srb srb bani din-prostitutie-ieftina/doape de-cur-si-troll-mizer bani de un stand dala macar sa si-l-bage-n-cur!!!Si-ar-rupe-poponarul-gaoaza-cu-el-ca-asa-ii-place-lui-in-dos!!!O-sa-il-laude-prin-Branescu-pana-la-cer-si-inapoi!

  2. Mai trolleze 3 vieți omenești puradel pana faci bani de asa “minunăție”…Sa nu inunzi garsoniera aia insalubră unde stai de atâtea bale scurse😂😂😂 Lasă că de un stand dala la $999 tot strângi tu și te consolezi cu el-anal dacă ești asa horny 😂😂😂

  3. Scuzele astea sau tentativele de “umor” sunt pt cei ca tine ce nu se pricep si sunt neinformati
    Aia te cred pe tine..