Facebook face Aceste NOI SCHIMBARI pentru Aplicatia Telefoanelor

Facebook face noi schimbari pentru aplicatia telefoanelor, compania americana pregatind in secret modificari la care multi utilizatori nu se asteptau.

Facebook NOI SCHIMBARI Aplicatia Telefoanelor

Facebook lucreaza la noi schimbari pentru aplicatia telefoanelor mobile, compania americana incercand sa le ofere utilizatorilor sai unele dintre lucrurile pe care le asteapta de foarte multa vreme, dar inca nu le-au primit. Cei de la Facebook intentioneaza sa faca o serie de schimbari pentru meniul “Nearby Friends”, compania urmand a integra in aceasta sectiune din aplicatie informatii de despre evenimente, dar si despre ceea ce apare in “Nearby Places”.

Facebook lucreaza la aceste schimbari in versiunile beta ale aplicatiilor pe care le dezvolta in momentul de fata, iar mai jos puteti vedea cum arata noutatile care sunt pregatite pentru toata lumea chiar in aceste momente. Facebook a gandit un nou sistem bazat pe carti de previzualizare pentru a ne arata intr-un format mult mai usor de citit informatiile despre locatii si prieteni, iar schimbarea este vazuta de catre foarte multa lume cu ochi foarte buni.

Facebook face Aceste NOI SCHIMBARI pentru Aplicatia Telefoanelor

facebook interfata neabry places friends

Facebook a lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga functiile Nearby Friends si Nearby Places pentru a putea descoperi prietenii care se afla in apropierea lor, dar si locatiile din apropiere pe care acestia le-au vizitat. Acest sistem permite descoperirea de noi zone de vizitat in baza a ceea ce viziteaza si prietenii nostri, iar Facebook profita de interesul oamenilor pentru interactiune cu aceste functii care sunt totusi destul de utile, in final.

Facebook lucreaza de ceva vreme la aceste schimbari pentru pentru aplicatia dedicata telefoanelor mobile, iar pana acum eu au fost tinute secrete desi foarte multa lume e interesata de noutatile dezvoltate. Desigur ca problema cea mai mare este ca Facebook nu face intotdeauna chiar schimbarile grozave pentru oameni, astfel ca ramane de vazut daca versiunea finala a cestor functii va fi cea dorita de catre utilizatorii cu telefoane.

Facebook nu va anunta din timp cand va face aceasta schimbare importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, astfel ca ramane de vazut cand va putea fi ea descoperita in aplicatie.