Android. Schimbarea MAJORA Pregatita in SECRET de Google

Android. O schimbare foarte importanta este pregatita in secret de catre compania Google pentru telefoanele din intreaga lume, iata ce se va intampla.

Android SECRET Google

Android. Google vrea cu orice pret sa faca sistemul sau de operare mult mai bun pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar in aceasta idee pregateste o schimbare extrem de importanta pentru toata lumea. Aceasta are legatura cu modul in care Android este instalat pe telefoanele utilizatorilor, cei de la Google pregatind o noua metoda de instalare a sa care va simplifica foarte mult procesul, si ar putea convinge mai multa lume sa-l urmeze, in final.

Android. Noua functie se numeste “Resume on Reboot”, iar dupa cum ii spune numele, aceasta ar urma sa le permita utilizatorilor sa instaleze sistemul de operare al telefoanelor fara ca acestea sa reporneasca in totalitate. Ideea in sine este una foarte buna, deoarece un telefon care si-a dat singur restart, poate sa continue instalarea Android fara sa fie necesara logarea cu PIN, amprenta, sau orice altceva, pentru a putea fi folosit de catre utilizator.

Android. Schimbarea MAJORA Pregatita in SECRET de Google

Android resume o reboot

Android. Pentru ca functia sa fie folosita, datele de autentificare in telefon sunt stocate de catre sistemul de operare inainte de inceperea procedurii de actualizare, ele fiind folosite automat pentru ca aceasta sa continue. Cu ajutorul ei, Android va continua procesul de actualizare fara a mai fi necesara repornirea intregului sistem de operare, ceea ce face ca procesul de actualizare OTA sa fie unul mult mai simplu decat cel existent acum.

Android. Asa cum am vazut si in foarte multe cazuri, inclusiv in acesta cei de la Google implementeaza o functie care nu va fi disponibila pentru toata lumea, ci doar pentru unele telefoane care au ceva special implementat. E vorba de o functie care trebuie sa fie activata de producator in momentul in care telefonul are instalata versiunea personalizata de Android dupa productie, deci nu toata lumea se va putea bucura de acest nou sistem.

Android. Desigur ca in viitor el va deveni unul care va exista in toate telefoanele mobile, insa pana atunci utilizatorilor nu le ramane decat sa se gandeasca la faptul ca la un moment dat vor avea aceasta functionalitate.