Huawei P40 Lite ARATA ca o CLONA a iPhone 11 si DISPERAREA Huawei

Huawei P40 Lite arata ca o clona a iPhone 11 Pro, dar si disperarea la care a ajuns compania Huawei pentru a alege un asemenea design pentru noul telefon.

Huawei P40 Lite

Huawei P40 Lite este unul dintre viitoarele modele de telefoane pe care compania chinezeasca le pregateste pentru lansare in momentul de fata, si se pare ca vom vedea iar cat de bine poate copia Huawei. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca Huawei P40 Lite arata ca o clona a iPhone 11 Pro cand vine vorba despre camera principala din carcasa, iar asta pentru ca Huawei are uneori probleme mari si nu stie decat sa copieze produsele altora.

Huawei P40 Lite arata ca o clona a iPhone 11 deoarece Huawei spera sa aiba succes cu noile sale modele de telefoane in contextul in care SUA ii tot prelungeste sanctiunile fara ca ea sa poata face ceva. In lipsa de idei, si cu dorinta de a mai ataca si companiile americane, Huawei P40 Lite este facut ca o clona a iPhone 11 Pro, care ne readuce aminte de locurile din care a pornit compania chinezeasca, ea crescand prin copierea ideilor altora.

Huawei P40 Lite ARATA ca o CLONA a iPhone 11 si DISPERAREA Huawei

Huawei P40 Lite clona iphone 11 pro

Huawei P40 Lite vine in mod surprinzator cu un asemenea design dupa ani de zile in care compania Huawei parea sa devina unul dintre producatorii care aduce si inovatii pentru lumea telefoanelor, dar asta se cam opreste aici. Huawei e cam ocupata sa copieze tehnologiile americane pentru a-si putea produce singura anumite componente pentru produse, iar asa Huawei P40 Lite a ramas cu design-ul in sarcina unor designeri cam plictisiti, si fara idei.

Huawei P40 Lite clona iphone 11

Huawei P40 Lite nu pare un telefon important, insa va avea mai mult ca sigur vanzari mai mari decat Huawei P40, sau modelul Pro, iar asta pentru ca lumea cumpara tot ceea ce este mai ieftin de la chinezi. Unii dintre voi stiti ca peste doua treimi, daca nu chiar mai mult, dintre vanzarile Huawei sunt reprezentate de modelele foarte ieftine, iar Huawei P40 Lite intra in aceasta categorie, fiind oferit si gratuit la multe abonamente.

Huawei P40 Lite este doar o noua clona a celor de la Huawei, o noua dovada a faptului ca atunci cand Apple face ceva, chinezii copiaza, chiar daca in aceasta situatie e vorba despre un design foarte urat.