De ce RCS & RDS DOMINA Romania, Vestile GROZAVE pentru Clienti

RCS & RDS domina Romania in anul 2019, iar vestile sunt foarte bune pentru clientii din Romania, iata ce trebuie sa stie toti clientii Digi acum.

RCS & RDS internet fix 2019

RCS & RDS a avut anuntate cateva informatii extrem de interesante cu privire la clientii sai din Romania, iar ele ne arata in ce stadiu se afla compania in momentul de fata in tara noastra. Vorbim despre statistici pentru conexiunile de internet fix care exista in Romania, cei de la ANCOM publicand aceste informatii pentru a dezvalui pentru toata lumea cat de multe conexiuni exista in Romania, dar si faptul ca RCS & RDS detine un monopol in momentul de fata.

RCS & RDS detine in momentul de fata o cota de piata de 52% din conexiunile de internet fix de banda larga din Romania, acestea fiind in numar de 5.1 milioane in momentul de fata, conform celor de la ANCOM. Numarul de conexiuni de internet fix din Romania a crescut cu 0.9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, deci atat RCS & RDS, cat si ceilalti mari operatori au profitat de un interes mai mare pentru utilizarea internetului fix in Romania.

De ce RCS & RDS DOMINA Romania, Vestile GROZAVE pentru Clienti

RCS & RDS clienti internet fix 2019
Situatia pietei de internet fix din Romania la final de 2019.

RCS & RDS are practic in jur de 2.6 milioane de conexiuni de internet fix in Romania in momentul de fata, avand un fel de monopol, iar asta pentru ca principalul sau concurent are mai putin de jumatate. RCS & RDS are 52% din piata de internet fix din Romania, cei de la Telekom 22%, UPC inca 12%, iar restul de 14% este impartit intre Orange, si multe, multe alte companii care furnizeaza servicii de internet fix pentru clientii din Romania.

RCS & RDS a reusit sa forteze si o crestere a calitatii internetului fix in Romania, iar multumita abonamentelor lor, acum in tara noastra peste 71% dintre conexiuni au viteze de minim 100 Mbps. Totul se datoreaza investitiilor facute de catre RCS & RDS, ei oferind primele abonamente cu viteze foarte mari, si trafic metropolitan, iar asta a fortat restul pietei sa se adapteze si sa ii ajunga din urma, si toti clientii au beneficia de aici.

RCS & RDS este de departe cel mai puternic furnizor de servicii de internet fix din Romania, iar desi aici este foarte puternic, pe partea de internet mobil lucrurile stau complet invers pentru operatorul de telecomunicatii.