Siri a SALVAT viata unui Student care a Plonjat cu Masina intr-n Lac

7

Siri a SALVAT viata unui Student care a Plonjat cu Masina intr-n Lac

Siri este implicat din nou intr-o poveste foarte impresionanta, asistentul personal fiind folosit de catre un student pentru a-si salva viata. Tanarul in varsta de 18 ani a plonjat cu masina intr-un lac inghetat dupa ce a derapat pe o portiune de sosea acoperita cu gheata, viata sa fiind pusa in pericol.

Desi masina incepea sa se umple cu apa, iar telefonul tanarului a zburat prin automobil in timpul impactului, acesta a reusit sa foloseasca Siri pentru a cere ajutor. Siri a fost folosit pentru a apela serviciile de urgenta de catre tanarul student, iar astfel el a reusit sa isi salveze viata intr-un moment critic.

In momentul in care salvatorii au ajuns la student, apa din masina acestuia ajunsese la un nivel destul de ridicat, iar hipotermia incepea sa devina o problema. Salvat, tanarul a povestit intreaga sa experienta pentru lumea intreaga, iar asta probabil va convinge mai multa lume sa foloseasca Siri.

Nu doar Siri este util in situatii de acest gen, ci si Google Assistant, sau poate chiar Amazon Alexa, deci asistentii personali au de multe ori utilitatea lor.