Huawei: Decizia IMPORTANTA luata spre BINELE TUTUROR Clientilor

Huawei a luat o decizie foarte importanta care vine spre binele tuturor clientilor din lumea intreaga, iata ce se va intampla cu toate produsele sale.

Huawei Decizia BINELE Clientilor

Huawei a luat o decizie foarte importanta spre binele tuturor clientilor din intreaga lume, iar asta in conditiile in care este atacata din toate partile de catre americani, iar pana acum a gasit foarte putine motive de bucurie. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat ca nu vor sa renunte la Android in ceea ce priveste telefoanele si tabletele pe care le vand in intreaga lume, preferand sa foloseasca Harmony OS in alte produse pe care le vor lansa in intreaga lume.

Huawei ramane la Android pentru telefoane si tablete, iar aceasta este o alegere extrem de buna, deoarece arata dorinta de a continua sa colaboreze cu Google pentru a folosi sistemul de operare in produse. Desigur ca acesta este un foarte mare risc pentru Huawei, deoarece nu se stie daca SUA va decide sa ridice sanctiunile pe care i le-a impus, sau daca va putea oferi aplicatiile si serviciile celor de la Google in viitoarele sale produse.

Huawei: Decizia IMPORTANTA luata spre BINELE TUTUROR Clientilor

Huawei a luat totusi decizia cea mai buna, iar asta pentru ca nu arata dispret fata de americani, in ciuda tuturor loviturilor, si pastreaza in continuare, cel putin la nivel declarativ, sanse sa scape de sanctiuni. Huawei are nevoie de aplicatiile si serviciile Google pentru a-si putea tine la un nivel ridicat vanzarile pentru telefoanele din lumea intreaga, iar sperantele ca sanctiunile din SUA sa dispara raman in continuare destul de mari.

Huawei asteapta sa vada daca guvernul SUA le va permite celor de la Google sa reia relatiile comerciale cu ei, Microsoft primind deja aprobarea de la departamentul de comert, impreuna cu alte cateva zeci de companii. Din pacate deocamdata nu se stie daca si pentru Google va fi oferita o asemenea permisiune prea curand, insa cei de la Huawei continua sa spere, incercand sa convinga unele companii sa plece din SUA pentru a putea colabora cu ei.

Huawei ramane in continuare constienta de faptul ca fara aplicatiile si serviciile Google nu va avea acelasi succes la nivel global in vanzarile de telefoane si tablete, dar totul depinde de ceea ce vrea Donald Trump.