Facebook a LANSAT in SECRET aceasta Functie pentru TOATA Lumea

Facebook a lansat in secret aceasta noua functie pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce putem face cu ea chiar incepand de acum.

facebook lansat secret functie

Facebook tace si face, compania americana lansand pentru toti utilizatorii sai o noua functie care are menirea de a ne tine mai ocupati atunci cand folosim reteaua de socializare din propriile calculatoare. Functia a fost anuntata acum cateva luni sub denumirea “Discuss with Friends”, iar acum Facebook a inceput sa o distribuie pentru toata lumea, insa fara a face vreun anunt privind existenta sa, deci ea este descoperita gradual de catre toti utilizatorii.

Facebook lanseaza functia Discuss with Friends

Facebook discuss with friends

Facebook a creat aceasta functie pentru a le permite oamenilor sa publice postari in cadrul retelei de socializare care sa fie legate de conversatii in grup care au loc in cadrul Facebook Messenger. Utilizatorul care creeaza o postare pe Facebook folosind aceasta noua functie are in mod automat creata si in Facebook Messenger o conversatie in grup, insa doar cu acei prieteni pe care ii alege pentru a discuta despre respectivul subiect publicat in platforma.

Facebook a implementat aceasta functie in aplicatia sa principala pentru reteaua de socializare, iar desigur ca pentru a purta conversatiile cu prietenii este necesara descarcarea aplicatiei Facebook Messenger in mod separat. Cei de la Facebook se asigura in acest mod ca genereaza descarcari pentru Facebook Messenger in timp ce mentin Facebook ca sursa principala de interactiuni pentru aplicatia de mesagerie, ea crescand in mod constant.

Facebook Messenger trebuie sa creasca

Facebook messenger discuss with friends

Facebook stie ca nu foarte multa lume avea nevoie de aceasta functie, insa pentru ca vrea sa aduca Facebook Messenger la acelasi nivel cu WhatsApp, a gasit o metoda prin care sa forteze lumea sa o mai descarce. Facebook a lansat functia fara a atrage atentia asupra ei pentru ca ea nu este una foarte importanta, deci putina lume urmeaza sa o foloseasca dupa lansare, astfel ca va fi interesant de vazut ce impact final va avea functionalitatea.

Facebook incearca in mod constant sa convinga oamenii sa ramana activi atat in platforma de socializare, cat si in cadrul Facebook Messenger, astfel ca gandeste tot felul de functii de care mai nimeni nu are nevoie.