Digi Mobil: Anuntul SPECIAL RCS & RDS, ce NU STIAU Romanii

Digi Mobil are un anunt special pentru toti romanii, iata ce nu stiau acestia pana acum, operatorul detinut de RCS & RDS avand ceva special pregatit.

Digi Mobil Anuntul RCS & RDS

Digi Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, iar pentru cei interesati de ceea ce ofera compania acum a aparut si un anunt special de care toti ar trebui sa stie. Mai exact, pentru Craciun cei de la Digi Mobil au un mesaj special, operatorul avand o oferta dedicata sarbatorii, ea fiind gandita pentru portarile in retea de care compania are nevoie pentru a ramane relevanta in continuare.

Digi Mobil a creat oferta de portare speciala pentru Craciun in ideea de a mai atrage clienti noi in cadrul retelei de telefonie mobila cu abonamente care sunt foarte ieftine, dar si cu telefoane care au preturi foarte bune. Incepem cu abonamentele Digi Mobil ale caror preturi incep de la doar 3 euro pe luna, si ajung pana la 5 euro pe luna, in functie de numarul de numere de telefonie mobila care sunt portate in retea de catre un client, persoana fizica, sau juridica.

Digi Mobil: Anuntul SPECIAL RCS & RDS, ce NU STIAU Romanii

Digi Mobil are deasemenea si o gama variata de telefoane mobile care sunt oferite fara avans, dar si in rate cu dobanda, astfel ca oricine s-ar putea bucura de promotie pentru a cumpara ceva de isi doreste. Vorbim chiar si despre unele modele de telefoane noi pe care cei de la Digi Mobil le au disponibile in momentul de fata pentru clientii romani, astfel ca exista motive foarte multe pentru oricine sa profite de oferta pentru portare acum.

Digi Mobil are aceasta oferta disponibila online si in magazine doar pentru ce care au deja un serviciu de la RCS & RDS contractat, iar portarea se face pentru a activa un al doilea abonament. Desigur ca exista foarte multi romani care au servicii de telecomunicatii de la mai multi operatori, iar cei de la Digi Mobil se bazeaza pe acest lucru pentru a convinge unii oameni sa le devina clienti pentru toate serviciile de care beneficiaza in momentul de fata.

Digi Mobil are ofera aceasta speciala de Craciun disponibila atat pana in 25 decembrie, cat si dupa aceea, ea fiind programata pentru a se termina in data de 31 decembrie, deci aveti suficient timp pentru a profita de ea.