Windows 10: Microsoft ia o Hotarare RADICALA pentru TOTI Clientii

Windows 10 are parte de o hotarare radicala luata de catre compania Microsoft, iata ce s-a decis sa faca acum pentru toti clientii sai din intreaga lume.

Windows 10 hotarare radicala

Windows 10 are de ceva vreme in plin proces de dezvoltare o noua actualizare foarte importanta care va ajunge la clientii din intreaga lume undeva in primavara anului viitor, dar o hotarare radicala a fost deja luata. Cei de la Microsoft au decis cu ceva timp in urma ca pana pe 13 decembrie sa aiba finalizata versiunea finala a actualizarii 20H1 pentru Windows 10, iar de atunci sa inceapa sa o distribuie pentru testare in randul testerilor sai.

Windows 10 ar trebui sa fie deja distribuit de catre cei de la Microsoft pentru oamenii care sunt inscrisi in programele de testare a sistemului de operare in versiune beta, astfel ca toate noutatile ar fi finalizate. Vorbim aici despre rezolvarea problemelor raportate pentru Windows 10 pana acum, despre finalizarea implementarii functiilor majore pe care Microsoft le-a gandit, iar totul cu foarte mult timp inainte ca lansarea sa aiba oficial loc.

Windows 10: Microsoft ia o Hotarare RADICALA pentru TOTI Clientii

Windows 10 va avea aceasta versiune finala in plin proces de testare timp 3/4 luni pana in momentul in care se va lua decizia pentru distribuirea unei versiuni care sa includa si schimbarile ce pot fi oferite pentru public. Pana atunci ar trebui sa fie descoperite oricare dintre problemele care ar putea strica in totalitate experienta de folosire a Windows 10, dar desigur ca strategii de acest gen au mai fost gandite si in trecut, insa n-au fost duse la indeplinire.

Windows 10 a avut parte de foarte multe probleme in ultimii ani, actualizarile sale majore fiind intotdeauna insotite de diverse buguri care au stricat in totalitate experienta de folosire, ceea ce a suparat foarte multa lume. Problema este ca lucrurile nu se vor schimba in bine prea curand, iar asta pentru ca Windows 10 nu mai e o prioritate pentru cei de la Microsoft, deci americanii au alte prioritati in ceea ce priveste produsele importante.

Windows 10 va avea ma toate secretele sale dezvaluite inainte ca versiunea 20H1 sa fie pusa in distributie, deci trebuie doar sa asteptam si sa vedem ceea ce va fi anuntat in mod oficial.