iOS 13.3.1: Peticirea iOS 13 Continua in acelasi Mod PROST

iOS 13.3.1 situatie

iOS 13.3.1 a fost lansat aseara in versiune beta de catre compania Apple, marcand o noua continuare a deciziilor proaste de a lansa software care nu e pregatit pentru distributie in randul clientilor. Lista de schimbari pe care iOS 13.3.1 o are publicata de catre compania Apple pentru prima versiune beta este goala, da ati citit bine, americanii spunand sec doar ca “There are no release notes for this software update.”

iOS 13.3.1 este, practic, distribuit de catre cei de la Apple in versiune beta cu zero schimbari notabile pentru clienti, dar si cu zero schimbari mai putin notabile, din pacate. In mod normal Apple anunta ca exista macar rezolvari de probleme si alte imbunatatiri, atunci cand lansa o versiune beta, sau ca mai schimbat cate ceva neinteresant pentru noi, dar cu iOS 13.3.1 nu exista nimic.

iOS 13 este dovada clara a incompetentei conducerii Apple

iOS 13.3.1 ar trebui, in mod teoretic, sa rezolve probleme de functionare ale sistemului Screen Time, Timp de Utilizare, astfel incat copiii sa nu mai poata trece peste limitarile stabilite de catre parinti. Separat de asta, informatiile de pana acum in legatura cu iOS 13.3.1 nu anunta absolut nimic important schimbat, iar daca lucrurile vor continua asa, lumea se va revolta si mai mult impotriva Apple.

De ce continua Apple cu lansarile acestea proaste pentru iOS 13.3.1 ? Ei bine pentru ca nu prea au de ales, iOS 13 fiind o actualizare complet ratata, iar acum trebuie sa o peticeasca asa cum pot, exact la fel cum peticesc romanii drumurile. iOS 13.3.1 va fi doar un nou petic pentru un sistem de operare care a ajuns sa aiba probleme mai mari decat Android, ceea ce l-ar infuria pe Steve Jobs.

Desi in teoretie actualizarile dese sunt bune pentru ca rezolva probleme, in cazul Apple si al iOS 13, actualizarile dese au adus alte probleme, si nu putem decat sa ne intrebam ce va mai fi stricat acum.