iOS 13.3.1 Rezolva o Noua CONTROVERSA a Telefoanelor iPhone

iOS 13.3.1 networking wireless dezactivare

iOS 13.3.1 va rezolva o noua controversa in care telefoanele iPhone ale Apple au fost bagate de catre modul in care au fost gandite de catre inginerii care au lucrat la el, si asta desigur ca e o noua veste buna.

iOS 13.3.1 rezolva problema constantei monitorizari a locatiei utilizatorilor care folosesc telefoanele din seria iPhone 11, un nou chip implementat in telefoane fiind gandit special pentru a face acest lucru tot timpul.

Apple a recunoscut faptul ca iPhone 11 a fost gandit pentru a monitoriza constant locatia utilizatorului, dar asta pentru o noua functiinalitate pe care a implementat-o in telefoanele sale noi, dar iOS 13.3.1 rezolva totul.

Dupa descoperirea acestei functii noi din telefoanele iPhone 11, foarte multa lume a inceput sa se ingrijoreze cu privire la posibilele probleme de securitate legate de monitorizarea constanta a locatiei, iar desi inginerii Apple au spus ca totul e ceva normal, iOS 13.3.1 va avea optiunea de a o bloca.

iOS 13.3.1 networking wireless

iOS 13.3.1 va avea un buton pentru dezactivarea monitorizarii locatiei pentru “Networking & Wireless” printre setarile pentru GPS, iar asa oamenii scapa de monitorizarea continua a locatiei, dar si de un consum inutil al energiei bateriei.