Windows 10: Decizia PROASTA a Microsoft ce a INFURIAT Clientii

Windows 10 are clientii afectati de o decizie foarte proasta a companiei Microsoft, care i-a infuriat si pe foarte multi dintre clientii care folosesc sistemul de operare.

Windows 10 explorer onedrive

Windows 10 a avut recent lansat November 2019 Update, actualizarea care a fost gandita pentru a rezolva probleme existente in cadrul sistemului de operare, fara a produce stricaciuni de vreun fel. Ei bine, se pare ca nici de aceasta data cei de la Microsoft n-au gandit lucrurile chiar asa cum trebuia, astfel ca in Windows 10 a fost implementata o modificare pentru File Explorer care strica intr-o buna masura una dintre functiile sale foarte importante.

Windows 10 are implementata de catre Microsoft in File Explorer o noua functie pentru sistemul de cautare, astfel ca utilizatorii pot cauta fisiere care sunt disponibile nu doar in calculatoarele lor, ci inclusiv in OneDrive. De aici vine si marea problema noua, deoarece includerea OneDrive printre locatiile in care pot fi cautate fisiere prin File Explorer din Windows 10 genereaza blocaje complete ale ferestrelor deschise in calculatoare, cam la fiecare cautare.

Windows 10: Decizia PROASTA a Microsoft ce a INFURIAT Clientii

Windows 10 are aceasta functie implementata in mod nativ fara vreo metoda prin care ea sa poata fi dezactivata de catre utilizatori, deci toti cei care au instalat November 2019 Update sunt, din pacate, afectati de catre ea. Desi aceasta actualizare pentru Windows 10 a fost testata indelung de catre compania americana, si problema fusese descoperita inainte de lansare, s-a luat totusi decizia de a se incepe distributia fara ca ea sa fie rezolvata in prealabil.

Windows 10 va avea aceasta problema foarte serioasa rezolvata la un moment dat de catre cei de la Microsoft, insa din pacate in momentul de fata nu se prea stie cand anume ar trebui sa se intample acest lucru. Este posibil ca Microsoft sa lanseze actualizarea pentru Windows 10 undeva in cursul urmatoarelor zile, sau saptamani, sau poate niciodata, avand in vedere ca a inceput sa distribuie un update atat de important cu problema nerezolvata.

Windows 10 are si multe alte probleme pe care cei de la Microsoft tot refuza sa le rezolve, astfel ca ne putem astepta de la orice de la ei, mai putin sa rezolve problemele de care se tot plange lumea.