iPhone 12 vine cu o Schimbare UIMITOARE pentru Noua Camera

iPhone 12 vine cu o schimbare uimitoare pentru noua camera care va fi integrata in seria de telefoane, iata ce modificari radicale a gandit compania Apple pentru noi.

iPhone 12 camera uimitoare

iPhone 12 este o serie de telefoane care este gandita pentru a le aduce fanilor companiei Apple mai multe motive de achizitie decat modelele care sunt acum puse la vanzare de catre cei din Cupertino.

In aceasta idee, Apple vrea sa implementeze in iPhone 12 o schimbare foarte mare pentru camera, menita sa arate ca fotografia a devenit unul dintre principalele puncte de interes pe care cei din Cupertino se concentreaza acum.

Apple ar urma sa implementeze in iPhone 12 un nou sistem mult mai avansat de stabilizare optica, in compratie cu ceea ce exista pentru telefoanele din seria iPhone 11 Pro, actualul sistem fiind chiar foarte bun.

Chiar si asa, Apple crede ca pentru iPhone 12 este nevoie de mai mult, astfel ca a hotarat sa implementeze o tehnologie noua pentru stabilizarea optica, aceasta fiind substantial diferita in comparatie cu ceea ce e oferit acum.

iPhone 12 ar putea face poze mult mai bune chiar daca subiectii sunt in miscare, sau daca telefonul este miscat de catre utilizator, iar diferentele ar putea fi chiar substantiale pentru toata lumea.

Asta inseamna ca si camera in sine ar urma sa fie modificata de catre cei de la Apple pentru telefoanele din seria iPhone 12, unele zvonuri spunand ca vor fi facute imbunatatiri radicale pentru felul in care facem poze si clipuri video in viata de zi cu zi.

Apple ar putea integra stabilizare optica inclusiv pentru camera wide-angle a telefoanelor din seria iPhone 12, ceea ce ar fi o imbunatatire in comparatie cu ceea ce este oferit acum pentru iPhone 11 Pro.

Apple nu a implementat stabilizare optica pentru senzorul de imagine ultra-wide din iPhone 11 Pro, dar poate ca iPhone 12 va veni intr-un final si cu o asemenea modificare foarte mare, de care desigur ca telefoanele de la Apple au nevoie.

Seria de telefoane iPhone 12 va fi lansata de catre compania Apple in toamna anului viitor, o data nefiind pana in momentul de fata dezvaluita, deci nu ramane decat sa asteptam si sa vedem ce se va intampla.

4 COMENTARII

  1. Ios este o epava iar iphone o hidosenie groteasca iar ei lucreaza la camera?? 🤦🏼‍♂️Mai bine se retrag din industrie decat sa fie 🤡 Penibili!