Huawei Mate XS a fost Anuntat, dar Ramane cu o Mare PROBLEMA

Huawei Mate XS a fost anuntat de catre CEO-ul diviziei pentru consumatori din cadrul companiei Huawei, insa telefonul va veni cu o mare problema, din pacate.

Huawei Mate XS

Huawei Mate XS a fost anuntat pentru lansare de catre surse din cadrul companiei Huawei, succesorul actualului Huawei Mate X fiind deja in plin proces de pregatire pentru lansare, dar cu o foarte mare problema.

Huawei Mate X a fost lansat de catre compania chinezeasca anul acesta, insa doar in China, iar asta pentru ca numai acolo au existat oameni interesati de dispozitiv fara aplicatiile si serviciile celor de la Google, esentiale pentru restul lumii.

Huawei Mate XS a fost anuntat pentru lansare in primavara anului 2020, impreuna cu Huawei P40 Pro, insa din pacate va avea aceeasi problema ca predecesorul sau, nu va avea integrate aplicatiile si serviciile Google.

Mobile World Congress 2019 va fi evenimentul in cadrul caruia Huawei Mate XS va fi prezentat in mod oficial, iar chinezii de la Huawei au pregatit si cateva schimbari pe partea de componente pentru noul model de telefon pliabil.

Huawei Mate XS urmeaza sa fie lansat cu noul chip Kirin 990, care este deja folosit in Huawei Mate 30 Pro, care va fi folosit si in Huawei P40 Pro, deci tot ceea ce va fi oferit in acel model, va ajunge si in telefonul pliabil in 2020.

Pe de alta parte, se pare ca Huawei Mate XS va avea o balama imbunatatita in raport cu cea care a fost integrata in Huawei Mate X, deci asta ar trebui sa o faca mai rezistenta in cazul folosirii indelungate, ceea ce este o veste buna.

Huawei Mate XS urmeaza sa fie lansat inclusiv cu un ecran mai rezistent, iar asta ar putea insemna ca acea cuta din mijlocul ecranului actualui model ar putea deveni istorie incepand cu versiune pregatita pentru 2020.

Aceasta ar fi o schimbare foarte mare si foarte importanta pentru clientii care vor dori sa cumpere, iar asta deoarece mai toata lumea s-a plans de faptul ca ecranele telefoanelor pliabile au o cuta prea proeminenta in ecran.

Huawei Mate XS ar putea fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019, iar lansarea ar putea avea loc pana la finalul lunii martie, dar o decizie clara cu privire la acest lucru inca nu a fost luata de catre cineva.