NASA Anunta REVENIREA pe LUNA cu Acest Video SPECTACULOS

NASA anunta revenirea pe luna cu acest video spectaculos care in care explica si foarte multe dintre detaliile misiunii care urmeaza sa fie desfasurate.

NASA se pregateste sa retrimita oamenii pe Luna, agentia spatiala americana primind fondurile de care are nevoie pentru a duce din nou oamenii acolo unde n-au mai ajuns de foarte multa vreme, din pacate. Artemis este proiectul prin care NASA vrea sa readuca oamenii pe Luna, iar Orion este denumirea navei in care astronautii vor sta pentru a fi transportati catre satelitul natural al Pamantului, la peste 300.000 KM distanta de planeta.

NASA prezinta in clipul video de mai sus nava care urmeaza sa fie trimisa catre Luna in cursul anului 2024, impreuna cu o varietate de detalii privind racheta foarte puternica pe care o va folosi pentru aceasta misiune. NASA explica si intreaga procedura de lansare prin care urmeaza sa treaca racheta si nava sa pentru calatoria in spatiul cosmic si pentru a ajunge pe Luna, fiind detaliat fiecare pas care urmeaza sa fie facut de catre astronautii sai.

NASA Anunta REVENIREA pe LUNA cu Acest Video SPECTACULOS

NASA explica si ce fel de hub spatial vrea sa faca pe Luna pentru ca oamenii sa fie mai apoi trimisi catre planeta Marte, fiind dezvaluit faptul ca satelitul natural va fi un punct de plecare catre distanta planeta rosie. NASA vrea deasemenea sa faca si o colonie pe Luna pentru a putea trimite mai multi astronauti catre Marte in urmatorii ani, iar din nou avem explicatii foarte clare cu privire la felul in care urmeaza sa fie desfasurate toate aceste misiuni.

NASA ofera aceste explicatii deoarece vrea ca oamenii sa devina din ce in ce mai interesati de aceasta misiune foarte importanta care urmeaza sa aduca astronautii din nou pe satelitul natural al Pamantului. Este foarte important ca toata lumea sa stie cum se va desfasura tot acest proces, iar astfel vom intelege mult mai bine si cum urmeaza sa aiba loc misiunile care vor aduce din nou oamenii pe planeta Marte peste cam un deceniu din acest moment.

NASA are si foarte multe alte planuri privind explorarea spatiului cosmic, astfel ca va fi foarte interesant de vazut ce anume va mai fi dezvaluit de catre agentia spatiala americana in urmatorii ani.