Politia Romana: MESAJ Important pentru Romani, ce se SCHIMBA din Ianuarie

Politia Romana schimbari lege

Politia Romana are pentru toti cetatenii din Romania un mesaj foarte important privind o serie de schimbari legislative care urmeaza sa aiba loc incepand din anul 2020, ele fiind deja promulgate de catre Pesedintele Romaniei.

Clipul video de mai jos a fost creat special de catre Politia Romana pentru a explica noile prevederi legale care se aplica tuturor cetatenilor, si vorbim despre o serie de schimbari importante despre care toata lumea trebuie sa stie.

Politia Romana va avea incepand in 2020 noi atributii in ceea ce priveste legitimarea cetatenilor si ducerea lor la sectie, fiind deasemenea impuse noi amenzi mai mari pentru cei care nu coopereaza cu organele de ordine publica.

Politia Romana are deasemenea noi obligatii in ceea ce priveste interactiunea cu cetatenii, iar unele dintre aceste schimbari sunt prezentate in clipul video de mai jos pentru ca toata lumea sa stie ce va urma.

#Legea192/2019

Publicată de Politia Romana pe Vineri, 20 decembrie 2019

2 COMENTARII

  1. toata bataia asta de joc se aplica si pt ceilalti angajati ai statului, firme si patroni care incalca legea, sau se aplica PREFERENTIAL NUMAI pt prostimea care contribuie la stat, adica OMUL SIMPLU, platitor de taxe si impozite?