Huawei MATE 40 Pro va fi cu MULT mai DIFERIT fata de ASTEPTARILE Fanilor

Huawei MATE 40 Pro va fi cu mult mai diferit fata de asteptarile fanilor cu privire la ceea ce ar trebui sa aduca noul model de telefon cand va fi lansat.

Huawei MATE 40 Pro diferit

Huawei MATE 40 Pro, urmatorul model important de telefon pe care compania chinezeasca Huawei vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, urmeaza sa fie cu mult mai diferit decat se asteapta foarte multi fani. Spun asta pentru ca Huawei MATE 40 Pro va fi gandit pentru a aduce pentru telefoane o schimbare foarte mare la care Huawei lucreaza, dar care desigur ca nu e chiar atat de usor de pus in practica acum, sau peste aproape un an.

Huawei MATE 40 Pro va avea, desigur, un design nou, si asta pentru ca e normal ca un telefon atat de important sa vina cu modificari substantiale in comparatie cu cel vechi, desi actualul din serie nu prea e vandut peste tot. Marea schimbarea totusi va fi nu pentru design, sau pentru componente, ci pentru software, iar asta deoarece Huawei pregateste alternativele sale pentru aplicatiile si serviciile de la Google, ceva ce va avea efecte foarte mari.

Huawei MATE 40 Pro va fi cu MULT mai DIFERIT fata de ASTEPTARILE Fanilor

Huawei MATE 40 Pro ar putea include si Harmony OS, ca alternativa pentru Android, chiar daca Huawei a spus ca in 2020 nu intentioneaza sa-si aduca sistemul de operare si in telefoane, multe se pot schimba intr-un an. Huawei parea sa aiba de multe ori in 2019 rezolvata problema sanctiunilor din SUA, dar desigur ca asta nu s-a intamplat deoarece Donald Trump are o viziune complet diferita cu privire la relatia SUA – China, iar Huawei MATE 40 Pro va fi doar o alta victima.

Huawei MATE 40 Pro va veni cu un procesor nou, un ecran mai bun, multe alte componente mai bune, dar fara software pe masura asteptarilor fanilor, toate acestea vor fi complet inutile in final. Daca Huawei MATE 40 Pro nu va avea tot ceea ce ofera Google, inclusiv acces la Google Play, atunci orice va face Huawei pentru a inlocui serviciile Google va fi complet in zadar, iar asta se va vedea in vanzari, asa cum se intampla si acum cu Huawei MATE 30 Pro in afara China.

Huawei MATE 40 Pro va fi foarte diferit de asteptarile fanilor in materie de noutati pe partea software, si urmeaza sa vedem in ce masura Huawei va gasi solutii pentru a convinge clientii sa-i cumpere totusi telefoanele.