Acest iPhone cu Ecran Detasabil l-ar Entuziasma si pe Steve Jobs (VIDEO)

Un iPhone cu ecran detasabil ar fi, probabil, ceva de care inclusiv Steve Jobs ar fi entuziasmat daca ar mai trai astazi, iar rusii de la Caviar s-au gandit sa faca un concept de acest gen. In clipul video de mai sus puteti vedea cum ar putea arata si functiona un telefon iPhone care are ecran detasabil, ideea in sine fiind foarte interesanta.

Telefoanele cu ecrane secundare incep sa cam apara in numar tot mai mare, iar acesta pare sa fie unul dintre “viitoarele” pentru telefonia mobila. Exista deja unele modele de telefoane care au ecrane secundare detasabile disponibile ca accesorii, dar ceea ce vedem aici e dintr-un viitor, probabil, foarte indepartat.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?

8 COMENTARII

  1. Nici in 2030 nu o sa vezi asa ceva de la Apple. Ei nu sunt in stare sa fava un design serios ori sa scape de notch si visati la SF-uri dastea😂😂😂 Pana una alta o sa va artate ViVo, Oppo, OnePlus si Samsung cum se face un telefon demn de 2020, nu ciorbe reincalzite cate 4-5 ani la rand cum practica Apple!

  2. Stai calm ca nu doar de la apple nu o sa vezi asa ….si daca te uitai in clip chiar acolo spune de 2030
    Asa ceva nu va exista, pana cand s-ar putea inventa asa ceva…deja smartphone’ul nu va mai exista
    Dar , nah…te cheama Bad Santa…este normal sa gandesti asa

  3. Stai calm ca nu doar de la apple nu o sa vezi asa ….si daca te uitai in clip chiar acolo spune de 2030
    Asa ceva nu va exista, pana cand s-ar putea inventa asa ceva…deja smartphone’ul nu va mai exista
    Dar , nah…te cheama Bad Santa…este normal sa gandesti asa

  4. Alte replici mai ai si tu sau ai doar 3-4 scrise pe carnetel si te repeti ca-un-papagal???AM inteles toti ca esti-hater-Samsung si lingi-marul ca pe-moaste, ca ai un iq-minuscul si esti-prost de-bubui, chiar nu este-nevoie sa-insisti!!! M-ai spart cu OnePlus ca e mai bun, probabil insa nimeni nu are OnePlus pentru ca nu sunt tocmai fiabile si de incredere pe termen lung! Am avut si am renuntat la el pentru Galaxy Fold care este din alta Galaxie! Samsung este Samsung. Un etalon, un standard pentru calitate si device-uri exceptionale! NU degeaba toate topurile serioase declara Note10+ cel mai bun si complet telefon al anului, cu cel mai bun design, cea mai buna camera si baterie exceptionala! Cat despre lag, sa fim seriosi. NU mai exista lag la android de foarte mult timp nici macar pe telefoane entry-level! Tu neavant niciodata android nu ai de unde sa stii si vorbesti din auzite-ca-un-pacalici! Bine ca fiecare cu gusturile lui insa in momentul acesta nu gasesti altceva mai bun pe piata iar Fold, desi nu ma asteptam sa fie atata de bun mi-a depasit toate asteptarile…Este orgasmic, incredibil, senzational!

  5. M-am mutat de pe Android pe IOS, mai exact de pe note 8 pe 11 Pro Max. Da, este lag – la un an de folosire deja sacadeaza home screen-ul. Topurile serioase declarau Note 10 cel mai complet telefon din piata inainte sa vina 11’le. Spui ca OnePlus nu este fiabil pe termen lung, dar dupa 2 ani aia de la samsung ti-au inchis toate update-urile 🤦. Nu zic ca nu este bun si Samsung, dar cred ca stai cu frica-n tine sa dai cu unghia pe ecran.