Windows 10: HOTARAREA Importanta Luata de Craciun de Microsoft

Windows 10 are parte de o hotarare complet neasteptata luata de catre compania Microsoft de Craciun, iata ce schimbare a fost facuta de catre americani.

Windows 10 rtm 2020

Windows 10 are parte de o hotarare foarte importanta luata de catre compania Microsoft chiar in perioada Craciunului, si desigur ca ne bucuram de o veste foarte buna pentru toata lumea, ceea ce desigur ca e foarte bune. Se pare ca actualizarea 20H1 pentru primavara anului 2020 este atat de bine gandita pana acum incat Microsoft a decis sa o lanseze in versiune RTM pentru Windows 10, acesta fiind un nou pas important inainte de lansarea oficiala.

Windows 10 este distribuit in versiunea RTM catre producatorii de diverse dispozitive electronice in care este instalat sistemul de operare, astfel incat el sa poata fi testat inainte de a fi integrat in produse importante pentru clienti. Cei de la Microsoft au luat aceasta decizie importanta pentru Windows 10 fara a o dezvalui in mod public, doar producatorii de dispozitive electronice fiind anuntati in legatura cu faptul ca pot testa versiunea RTM a actualizarii din 2020.

Windows 10 este distribuit in versiune RTM de catre compania Microsoft

Windows 10 trebuie sa fie testat timp de cel putin 1 – 2 luni si in aceasta versiune inainte de a fi distribuit de catre compania americana pentru clientii din intreaga lume, iar asta deoarece pot fi descoeprite diverse probleme mari. Producatorii de dispozitive electronice pot testa versiunea RTM a actualizarii noi pentru Windows 10 inclusiv cu produsele existente, astfel incat sa descopere orice fel de probleme care ar trebui sa fie rezolvate pana la lansarea in versiune finala.

Windows 10 are acest proces de testare gandit special pentru a exista o oarecare siguranta ca orice fel de actualizare este oferita, ea nu aduce mai multe batai de cap pentru clienti decat beneficii, dar nu intotdeauna e asa. In ciuda faptului ca fiecare versiune noua a Windows 10 trece prin stadiul RTM inainte de lansarea in versiune finala, cam in cazul fiecarei actualizari majore apar diverse probleme care de fiecare data nu par sa fi fost descoperite.

Windows 10 va avea prima actualizare majora din 2020 lansata undeva prin aprilie, sau mai, insa totul depinde de eventualele probleme care vor mai fi descoperite in perioada de testare care urmeaza sa mai aiba loc.